تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ در این مراسم حجت الاسلام رضازاده، امام جمعه ریگان گفت: شهدا رفتند و قيام كردند تا خط ولايت تقويت شود و ما بايد ادامه دهنده راستين خون شهدا و خط آنان در ولايتمداری باشيم.
حجت الاسلام رضازاده ابراز کرد: برای اینکه انسان در رکاب امام حسین(ع) و در معیت پیامبر و گوش به فرمان امام جامعه همان رهبر معظم انقلاب باشد، بصیرت لازمه کار است.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم بیان داشت: برپایی عزای حسینی باید در سراسر شهرستان با شکوه خاص برگزار شود.
رضازاده با اشاره به صبر و فداکاری خانواده های شهدا ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی خانواده هایی بودند که تمامی فرزندان نوجوان و جوان خود را داوطلبانه و با افتخار به جبهه های حق علیه باطل فرستادند و آن ها نیز به جهت تربیت یافتن درست در دامان خانواده و همچنین در مکتب امام خمینی(ره) با عشق و علاقه وافر به میهن پاک شان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
گفتنی است؛ در این مراسم از خانواده های معظم شهیدان بزمانی و درویش زاده تجلیل شد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز