کد خبر : ۳۴۵۱۳۶
۱۶:۱۷

۱۴۰۲/۰۵/۲۶
آیت‌الله شب زنده دار در مراسم اختتامیه مدرسه تابستانی طلاب:

بهره مندی طلاب از حضور استادان سایر حوزه ها از مهم ترین ویژگی های مدرسه تابستانی بود

بهره مندی طلاب از حضور استادان سایر حوزه ها از مهم ترین ویژگی های مدرسه تابستانی بود
آیت‌الله شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان و از استادان مدرسه تابستانی طلاب در حرم مطهر رضوی در مراسم اختتامیه این مدرسه، گفت: از مزایای برگزاری مدرسه تابستانه بهره مندی طلاب از حوزه درس علمای حوزه های مختلف علمیه بود.

 به گزارش آستان نیوز، آیت‌الله شب زنده دار در مراسم اختتامیه مدرسه تابستانی طلاب در حرم مطهر رضوی که صبح امروز با حضور تولیت آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی در جوار مضجع شریف امام رضا علیه السلام باعث می‌شود تا طلابی که در مشهد هستند از محضر علمای دیگر حوزه ها بهره‌مند شوند و این یکی از فواید مهمی است که در این برنامه در کنار سایر مزیت ها وجود داشته است.
وی از دیگر ویژگی های این مدرسه به آشنایی طلاب و فضلا با یکدیگر اشاره کرد و گفت: حضور طلاب حوزه‌های علمیه کشور در این نشست‌ها سبب می‌شود تا آن ها در مباحث مختلف شرکت کنند.
 آیت‌الله شب زنده دار در پایان با اشاره به یک حدیث شریف به بیان ویژگی هایی پرداخت که همه موالیان از ولایتمداران انتظار دارند و گفت: یک سلسه ارزش ها موهبتی هستند اما اگر آن ها را نداریم راهکار کسب آن تضرع و درخواست صفات نیکو از خداوند متعال است و البته در کنار دعا، عمل هم نیاز است.


گزارش خطا

برچسب ها: آستان قدس رضوی
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها