تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمدی مدیرعامل موسسه آستانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و آرامگاه شهید مدرس(ره) با دکتر قناعت استاندار استان خراسان جنوبی دیدار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین احمدی در این دیدار اظهار کرد: حرمها و آستانهای مقدس به دلیل ظرفیت بالا و بی نظیر بهترین مجرا برای تاثیرگذاری فرهنگی و اجتماعی روی مردم است.
وی افزود: مجموعه نظام مقدس اگر هدفش اثرگذاری روی نسل جوان است راهش حرم است چون محل پذیرش حرف حق و محل کسب آرامش است.
حجت الاسلام و المسلمین احمدی با بیان اینکه انتقال مفاهیم دینی به نسل جوان نیاز جامعه اسلامی است، ادامه داد: بنا داریم در حوزه کودک، نوجوان و جوان زیرساختهایی را در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) به عنوان امامزاده شاخص در استان و منطقه و به دلیل سازه و فضای زیبا ایجاد کنیم که ضمن رقم زدن خاطره خوش برای آنان، مفاهیم دینی را در قالبهای جدید منتقل کنیم.
استاندار استان خراسان جنوبی نیز در این نشست گفت: از فرصتهای ایجاد شده در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس مردم استان و منطقه باید بیشتر بهره مند شوند.
قناعت اظهار کرد: زیرساختهای نرم افزاری برای هماهنگی بین ادارات و نهادها در سطح استان فراهم است.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز