کد خبر : ۳۴۶۲۶۹
۱۴:۵۶

۱۴۰۲/۰۶/۱۸
همزمان با اربعین حسینی صورت گرفت؛

خدمت‌رسانی خادمیاران نرماشیر به زوار حسینی

خدمت‌رسانی خادمیاران نرماشیر به زوار حسینی
خادمیاران رضوی ۱۰ هزار بطری آب معدنی بین زائرین پاکستانی در موکب خدمت‌رسانی نرماشیر توزیع کردند.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ خیرالله رستمی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی نرماشیر گفت: در ایام اربعین خادمیاران رضوی با اهدای اقلام مختلف مواد غذایی از جمله گوشت، حبوبات، خرما و آب معدنی به ارزش ۱۰ میلیون تومان به کمک خادمین موکب حضرت زینب(س) شهرستان نرماشیر شتافتند.

وی افزود: در کنار کمک‌های کانون خادمیاران رضوی نرماشیر ۴۰ میلیون تومان کمک نیز توسط دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی شهرستان‌های جیرفت و زرند به موکب نرماشیر اهدا شد.

رستمی ضمن تشکر از کمک‌های کانون‌های شهرستان‌های استان گفت: این حرکت نشان داد که هدف همه کانون‌های خادمیاری در سطح کشور یکی است و آن هم کمک به نیازمندان و حضور در برنامه‌های مختلف از جمله برنامه‌های اربعین است.

وی در ادامه بیان کرد: موکب حضرت زینب(س) شهرستان نرماشیر روزانه پذیرای ۱۰۰۰ نفر از زائرین پاکستانی و استان‌های همجوار بود که خادمیاران رضوی نرماشیر نیز در این موکب فعالیت ویژه‌ای داشتند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها