کد خبر : ۳۴۶۸۳۷
۰۰:۲۹

۱۴۰۲/۰۷/۰۶

اشتغال‌زایی منطقه‌ای و رشد اقتصاد ملی، دو هدف آستان قدس در منطقه آزاد سرخس

اشتغال‌زایی منطقه‌ای و رشد اقتصاد ملی، دو هدف آستان قدس در منطقه آزاد سرخس
رئیس بنیاد بهره‌وری موفوقات آستان قدس رضوی با اشاره به تایید مصوبه مجلس در شورای نگهبان برای تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد گفت: اشتغال‌زایی منطقه‌ای و رشد اقتصاد ملی، دو هدف کلان آستان قدس در راهبری برنامه‌ای این منطقه خواهد بود.

به گزارش آستان‌نیوز، آستان قدس رضوی طی ۲۷ سال مسئولیت در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، با بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری،  تمامی نیازهای زیرساختی این منطقه را تامین کرده است. با تصویب لایحه دولت در مجلس و تایید آن در شورای نگهبان، این منطقه ویژه به منطقه آزاد تجاری-صنعتی تبدیل خواهد شد. با ابلاغ این قانون، بستر لازم برای سرمایه‌گذاری گسترده داخلی و خارجی فراهم خواهد شد و سرخس به هاب ترانزیتی منطقه تبدیل می‌شود.
 

رونق تولید داخلی، تقویت تجارت منطقه‌ای
رئیس بنیاد بهره‌وری آستان قدس رضوی درباره اهمیت این قانون اظهار کرد: رونق تولید داخلی و رشد اقتصاد ملی با توجه به بازار ۲۰۰ میلیون نفری کشورهای عضو CIS و ظرفیت صادراتی آن، از جمله اهداف توسعه و تقویت این منطقه آزاد خواهد بود. 
 

استفاده از نیروی جوان
دکتر سید مهدی سدیدی، توسعه اشتغال را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات در منطقه ویژه اقتصادی سرخس دانست و خاطرنشان کرد: آستان قدس رضوی همواره نگاه ویژه‌ای به مردم بومی منطقه سرخس داشته و دارد، از همین رو به دنبال توسعه متوازن اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سرخس در راستای اهداف آستان قدس رضوی هستیم.
وی ادامه داد: در بیش از یک سال گذشته میزان اشتغال صورت گرفته در این منطقه حدود هزار نفر بوده که بیش از ۹۵ درصد این افراد، بومی و ساکن همین شهرستان هستند و اکنون با تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد تجاری-صنعتی، شاهد افزایش قابل توجه اشتغالزایی در این منطقه نیز خواهیم بود.
 

بستر توسعه خدمت به مردم و محرومیت‌زدایی
دکتر سید مهدی سدیدی افزود: نکته مهم‌ دیگر این است که با ابلاغ این قانون، اصلی‌ترین هدف آستان قدس رضوی که خدمت به مردم منطقه محروم سرخس و حمایت از ساکنان شهرها و روستاهای موقوفه این منطقه است، بیش از پیش محقق خواهد شد و این پشتوانه قانونی علاوه‌بر مزیت اقتصادی برای منطقه، مزیت‌های اجتماعی و فرهنگی نیز خواهد داشت.
 

تصریح قانون بر رعایت غبطه وقف
رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات با اشاره به این‌که سرخس یکی از بزرگ‌ترین مناطق دارای موقوفات امام رضا(ع) است، تصریح کرد: رعایت غبطه وقف و موازین شرعی جزء اولویت‌های آستان قدس رضوی در مورد همه موقوفات است و خرسندیم که با حساسیت شورای محترم نگهبان و همراهی مجلس، ماده‌‌واحده این لایحه اصلاح و در آن تاکید شد که در این منطقه، در خصوص اموال موقوفه و اداره آن‌، رعایت موازین شرع و غبطه و مصلحت وقف لازم است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها