کد خبر : ۳۴۷۶۳۴
۲۳:۰۳

۱۴۰۲/۰۷/۲۶

میقات‌الرضا در غم مظلومیت مردم غزه

میقات‌الرضا در غم مظلومیت مردم غزه
 جمعی از خدام و کارکنان آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) همراه با مدیرعامل، مدیریت این آستان مبارک  در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی تجمع کردند‌.

به گزارش آستان نیوز، جمعی از خدام و کارکنان آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) به همراه حجت الاسلام والمسلمین احمدی مدیر عامل و مهدی قاسمی مدیر این آستان در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و همبستگی با جبهه مقاومت اسلامی فلسطین و اعلام انزجار نسبت به حملات وحشیانه رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم فلسطین در میقات الرضا تجمع کردند‌.

 خدمتگزاران حرم مطهر برادر گرامی حضرت امام رضا(ع) با حمل پرچم عزای حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و سر دادن شعار «مرگ بر اسرائیل» نفرت و انزجار خود را نسبت به اقدامات غیرانسانی اسرائیل و بمباران شب گذشته مردم غزه اعلام کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها