کد خبر : ۳۴۸۲۱۶
۱۴:۲۵

۱۴۰۲/۰۸/۱۰

برگزاری انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در مدرسه امام رضا(ع) / فرصتی برای تمرین کنشگری سیاسی و اجتماعی 

برگزاری انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در مدرسه امام رضا(ع) / فرصتی برای تمرین کنشگری سیاسی و اجتماعی 
انتخابات شوراهای دانش آموزی مدارس امام رضا(ع) صبح امروز در مراسمی با حضور مدیر عامل بنیاد فرهنگی رضوی در متوسطه دوره اول امام رضا(ع) واحد3 آغاز شد. 

به گزارش آستان نیوز، یکبار دیگر زمان انتخابات دانش آموزی از راه رسید و موضوع انتخاب شدن و انتخاب کردن در واحدهای مختلف مدارس امام رضا(ع) داغ شد. چند روزی است که تصویر کاندیداها بنر شده و دیوار مدرسه را پر کرده. 
تصاویری که با دیدن‌شان به یاد انواع انتخابات مجلس و ریاست جمهوری می‌افتیم. مخصوصاً شعارهای رنگارنگی که روی تراکت‌ها به چشم می‌آید، بیشتر فضای انتخابات را یادآوری می‌کند؛ «می‌توانیم و می‌شود که بهترین باشیم» ... «شایسته‌ترین‌ها به افراد شایسته رأی می‌دهند» ... «مدرسه بهتر، جامعه بهتر» و... 
در سالن اصلی مدرسه، صندوق‌ها و برگه‌های رأی چیده شدند و صف بلندی از دانش آموزان به خط شدند تا رأی بدهند. برگه‌ها یکی‌یکی به صندوق می‌ریزند و انگشت‌ها به نشانه مشارکت رنگی می‌شوند. 
سیدمحمدصادق علی پرست در جریان بازدید از کیفیت برگزاری انتخابات در مدارس امام رضا(ع) گفت: انتخابات شوراهای دانش آموزی فرصتی را فراهم می‌کند که دانش آموزان کنشگری سیاسی و اجتماعی را تمرین کنند.
 

برگزاری انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در مدرسه امام رضا(ع)


انتخابات دانش آموزی که هر ساله در عرصه مدارس برگزار می‌شود و منجر به تشکیل شوراهای دانش آموزی می‌شود، مصداق بارز رفتار دموکراتیک است. چرا که دانش آموزان باید خودشان محیط مدرسه را با سلیقه خود طراحی کنند و در فعالیت‌های مدرسه مشارکت نماید. 
وی تأکید کرد: خوب است که برنامه‌های مدرسه طوری طراحی شوند که دانش آموزان در ارکان تصمیم گیری مدرسه حضور داشته باشند. شورای دانش آموزی به واسطه همین نقش حساس و ارزشمند در فضای تعلیم و تربیت، جایگاه ویژه‌ای دارد؛ به‌خصوص در دوره‌های متوسطه اول و دوم، دانش آموزان با شور و شناخت نامزدهای مورد نظر خود را انتخاب و آن‌ها را به عنوان اعضای یک تشکل به رسمیت می‌شناسند. فعالیتی چند بعدی که بخشی از ساحت‌های تعلیم و تربیت را در دانش آموز پروروش می‌دهد. 
مدیر متوسطه امام رضا(ع) واحد3 نیز با اعلام اینکه در این آموزشگاه 35 دانش آموز نامزد شدند، اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این فعالیت فوق برنامه، حضور و نقش آفرینی دانش آموزان در صحنه و جلب مشارکت حداکثری دانش آموزان برای اظهار نظر مشورتی، ارائه پیشنهادها و انتقادات، دریافت نظرات سایر دانش آموزان از طریق نمایندگان‌شان در شورا و ایفای نقش در جریان امور مدرسه است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها