کد خبر : ۳۴۹۲۳۱
۱۲:۲۹

۱۴۰۲/۰۹/۰۹

«شتاب» مدرسه امام رضا(ع) در شناسایی و پرورش استعدادهای برتر

«شتاب» مدرسه امام رضا(ع) در شناسایی و پرورش استعدادهای برتر
اجرای طرح آموزشی «شتاب» به منظور شناسائی و پرورش استعدادهای برتر متوسطه دوره اول امام رضا(ع) واحد۳ جهت ورود به مدارس سمپاد از ابتدای آبان‌ماه آغاز شده و تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد. 

محمدعلی مهدی زاده معاون آموزشی دبیرستان امام رضا(ع) در گفت‌وگو با آستان نیوز به تشریح ابعاد این طرح آموزشی پرداخت و گفت: این طرح متشکل از چند مرحله در نظر گرفته شده است. پس از اینکه دانش آموزان در یک دوره شناسایی دو هفته‌ای شرکت کردند و یک آزمون از محتوای کلاس برگزار شد، از برآیند دو هفته شناسایی، به میزان سه کد از آنها بر اساس شاخص‌های علمی، فرهنگی و... انتخاب شدند. 
دانش آموزان منتخب تا پایان سال تحصیلی از کلاس‌های پیشرفته دروس تخصصی، مشاوره تحصیلی _ تربیتی، آزمون‌های شبیه‌ساز، تحلیل آزمون، هوش تحلیلی، مباحثه گروهی و... استفاده می‌کنند. 
به گفته این کارشناس و مشاور تحصیلی، دانش آموزان در قالب این طرح از تجربه اساتیدی که غالباً در مدارس تیزهوشان سابقه تدریس دارند، 3 روز در هفته در دروسی نظیر فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، ادبیات و هوش تحلیلی بهره‌مند می‌شوند.  
وی همچنین اعلام کرد: نتایج موفقیت‌آمیز سال گذشته طرح شتاب که از جمع 74 نفری دانش آموزان، همگی در آزمون نمونه دولتی پذیرفته شدند و ۲۴ دانش آموز از آزمون تیزهوشان سربلند بیرون آمدند. گفتنی است، رتبه نخست پذیرش در مدارس غیر دولتی شهر مشهد در سال تحصیلی گذشته به دانش آموزان متوسطه دوره اول امام رضا(ع) واحد۳ اختصاص دارد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها