کد خبر : ۳۵۰۱۶۸
۱۴:۰۲

۱۴۰۲/۱۰/۰۳
در چهارمین نشست «هم نشینی قرآنی» مطرح شد؛

مشهد، قطب فعالیت‌های قرآنی است/ لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای توسعه فرهنگ عمومی قرآن در جامعه

مشهد، قطب فعالیت‌های قرآنی است/ لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ها برای توسعه فرهنگ عمومی قرآن در جامعه
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی گفت: مشهد قطب فعالیت‌های قرآنی بوده و هست چراکه در سال‌های اخیر قهرمانان قرآنی بسیاری در قالب مسابقات و جشنواره‌های مختلف در سطوح ملی و بین المللی از این شهر برخاسته‌اند.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید مسعود میریان شامگاه دوم دی ماه در چهارمین نشست «هم نشینی قرآنی» که با حضور جمعی از حافظان، قاریان، مفسران و پیشکسوتان و مفسران قرآنی مشهد در سالن شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: این نشست فرصتی برای تجدید دیدار، گفت و گو با فعالان این حوزه و ارتقا سطح فعالیت‌های قرآنی در مشهد است. 
وی گردهمایی، هم‌افزایی و همدلی بیشتر جامعه قرآنی مشهد با یکدیگر را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این نشست قرآنی عنوان کرد و افزود: همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام عید نوروز و لزوم برنامه‌ریزی مناسب جهت میزبانی از خیل گسترده‌ی زائران از اقصی نقاط کشور در این ایام را یکی دیگر از دلایل برگزاری این نشست معرفی کرد.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه نوروز بهترین فرصت برای قرآنی کردن جامعه و پیوند دادن زائران حضرت رضا(ع) با فعالیت‌های قرآنی است، اظهار کرد: باید برنامه‌های جامع قرآنی برای این ایام تدارک دیده شود تا زائران بعد از اینکه از زیارت حضرت رضا(ع) به شهر خود باز می‌گردند با فعالیت‌های قرآنی حرم مطهر ارتباط مستمری داشته باشند.
حجت الاسلام میریان خاطرنشان کرد: مرکز قرآن کریم سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در راستای قرآنی‌تر کردن آحاد جامعه پذیرای ایده‌های نو و تازه جامعه قرآنی در مناسبت‌های مختلف است تا بتوان به نحو احسن از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.
وی تاکید کرد: مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی مشتاق و نیازمند همکاری با حافظان و قاریان قرآنی است و علاوه بر این می‌توان شب نشینی‌های رمضانی را با هدف انجام صله رحم و دید و بازدیدهای جامعه قرآنی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان فراهم کرد.

اجرای گروه تواشیح حضرت ولی عصر(عج)، تلاوت قرآن محمدجواد پناهی و ابوالفضل چمنی از قاریان برجسته قرآن در مشهد و تقدیر از ۱۰ قاری برجسته از دیگر برنامه‌های چهارمین نشست «هم نشینی قرآنی» بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها