کد خبر : ۳۵۰۳۲۵
۱۴:۵۶

۱۴۰۲/۱۰/۰۷

نشست کانون‌های خدمت رضوی ایلام

نشست کانون‌های خدمت رضوی ایلام
نشست کانون‌های خدمت رضوی ایلام با حضور «مهدوی اشرف» رئیس اداره کانون‌های خدمت رضوی و «یعقوبی» رئیس اداره خادمیاری در ایلام برگزار شد.

«مهدوی اشرف» در این نشست اظهار کرد: ایلام جزء معدود استان‌هایی است که شرایط ویژه‌ای دارد. وی ادامه داد: ما نباید نسبت به هیچ موضوع اجتماعی بی‌تفاوت باشیم و خادمیار امام رضا(ع) کنشکر فعال اجتماعی است که نسبت به هیچ رویدادی بی‌تفاوت نخواهد بود و تمام تلاش و تخصص خود را به کار می‌گیرد تا مشمول ولایت امام شود.
رئیس اداره کانون‌های خدمت رضوی آستان قدس گفت: هرچند این حرکت از آستان قدس آغاز شده اما خادمیاران باید با جلب کمک و مسئولیت‌های اجتماعی در این عرصه گام‌های اساسی بردارند و آستان قدس با ایجاد این شبکه به ترویج فرهنگ رضوی با خدمت‌های متنوع کمک می‌کند.
مهدوی‌ گفت: با این کار تعلق خاطر به امام رئوف بیشتر می‌شود و تشکل‌های محوری و فعالیت‌های سازمان یافته این امر را اثرگذارتر خواهد کرد. خادمی امام رضا در استانها تجلی کامل تری دارد و خیریه‌ها الگویی برای این فعالیت ها در استان است و آستان قدس وظیفه راهبری این مجموعه را دارد.
رئیس اداره کانون‌های خدمت رضوی آستان قدس با تاکید بر مستندسازی فعالیت‌های کانون‌ها ، گفت: ثبت فعالیت‌ها در سامانه نیاز جدی در این زمینه است.
حجت‌الاسلام و المسلمین «محمدباقرهاشمی» رئیس کانون‌های خدمت رضوی در ایلام در این مراسم اظهار کرد: اعضای کانون‌های خدمت رضوی با تمام توان در راستای تحقق فرهنگ رضوی تلاش می‌کنند و به این تلاش افتخار می‌کنند.
 


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
اقامه عزای زائران حرم مطهر رضوی در سوگ سیده النساء العالمین برگزاری مراسم «سوگواره یاس نبوی» با حضور ۷۰۰ ذاکر نوجوان در حرم مطهر رضوی اجتماع باشکوه دختران نوجوان در سوگ حضرت زهرا (س) در حرم مطهر رضوی کنگره آیت‌الله میلانی (ره) آغاز نهضت گفتمانی در معرفی میراث علمی ماندگار حل مسئله پوشش با گفت‌و‌گو، تبیین و آگاه‌سازی جامعه به دست می‌آید ویژه‌برنامه «سوگواره یاس» در حرم مطهر رضوی بازدید طلاب حوزه علمیه شیروان از نمایشگاه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو»
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها