کد خبر : ۳۵۱۷۹۶
۱۶:۰۶

۱۴۰۲/۱۱/۰۹
استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع):

تعادل اسمائی در عرفان اسلامی عدالت را معرفی می کند

تعادل اسمائی در عرفان اسلامی عدالت را معرفی می کند
 استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع)  گفت: با توجه به نگاه تشکیکی به هرم هستی هر که اشد وجودا باشد جامعیت اسمائی را به نحو تعادلی خواهد داشت .

به گزارش آستان نیوز ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی گرجیان استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) در بیست و سومین پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دفتر سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی قم اظهار کرد: در حقیقت اسم الله که جامع صفات الهی به نحو تعادلی است اسماء و صفات بودن کفایت نمی‌کند زیرا همه موجودات، جامعه جمیع صفات هستند نتیجه وجودی به نحوه تعادل است و این به نحوه تعادلی بودن جامعیت اسمایی و صفاتی است که یک حاکم راعادل می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه نظام هستی بر تعادل استوار است، افزود: کسی که تعادل ندارد نمی تواند عدالت ایجاد کند و حاکم شیء نمی‌تواند مطیع شیء باشد. 
گرجیان ادامه داد: حکمت از نظر اندیشمندان مختلف اشاره به این دارد که اگر بخواهد در جامعه عدل حکم فرما بشود باید فرد عادل و معدلی بتواند ساختار وجودی  جامعه را به عدالت بکشاند.
استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) تصریح کرد: عقل عملی و عقل نظری دو بال انسان برای قرار گرفتن در مسیر الهی است . عقل عملی برای این است که انسان به تعادل برسد  .


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها