کد خبر : ۳۵۷۸۱۹
۱۴:۵۹

۱۴۰۳/۰۴/۱۷

اعزام ۴۰۰ همدانی به مشهد مقدس برای اجرای آئین سقایی

اعزام ۴۰۰ همدانی به مشهد مقدس برای اجرای آئین سقایی
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان از اعزام ۴۰۰ نفر از شهر همدان به منظور اجرای آیین سقایی در مسجد گوهرشاد در آستانه ماه محرم به مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش آستان نیوز از همدان، حیدری دلگرم مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان گفت: ۴۰۰ نفر از استان همدان از هیات‌های مذهبی برای زیارت علی بن موسی الرضا (ع) و اجرای آیین سقایی در آستانه ماه محرم به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی افزود: جوانان و نوجوانان هیئتی شهر همدان جهت عزاداری نمادین آیین سقایی در حرم مطهر رضوی به همت کانون‌های خدمت رضوی استان و شهرستان همدان، سازمان بسیج مداحان استان و کانون زیارت شهرستان همدان اعزام شدند.

حیدری دلگرم یادآور شد: این کاروان زیارتی ۱۴ تیر ماه سال جاری با حضور مدیر و دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان و شهرستان همدان و جمعی از مسئولین و خادمیاران کانون رضوی و رئیس سازمان بسیج مداحان استان همدان اعزام شد که ۴ شب و ۵ روز در مشهد مقدس اقامت خواهند داشت.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان با اشاره به اینکه آیین سقایی یک سنت عزاداری ویژه استان همدان و در کل کشور بی‌نظیر است، ابراز کرد: همزمان با شب اول ماه محرم در مسجد گوهرشاد با حضور جوانان هیئت سقایی برگزار می‌شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها