کد خبر : ۳۵۸۶۳۱
۱۴:۳۸

۱۴۰۳/۰۵/۱۲

فریاد انزجار طبسی‌ها از رژیم صهیونیستی در میقات الرضا(ع) طنین انداز شد

فریاد انزجار طبسی‌ها از رژیم صهیونیستی در میقات الرضا(ع) طنین انداز شد
مردم ولایتمدار شهرستان طبس با اجتماع بزرگ «امت حزب الله» در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) از اقدامات تروریستی اسرائیل جنایتکار اعلام انزجار کردند.

به گزارش آستان نیوز، اجتماع بزرگ «امت حزب الله» به مناسبت شهادت شهید القدس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس همراه با قرائت مجلسی قرآن کریم توسط استاد احمد باقری، سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محمدی امام جمعه شهرستان طبس، قرائت دعای روحبخش کمیل و مرثیه سرایی کربلایی مجتبی مرادی ذاکر اهل‌بیت(ع) و اعلام انزجار از اقدامات تروریستی اسرائیل جنایتکار، در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی در این اجتماع گفت: طوفان الاقصی صهیونیست ها را در موضع ضعفی قرار داد که ما امروز نشانه‌های جنون را در او می‌بینیم.
وی افزود:مکتب شهدایی مانند شهید سردار سلیمانی و شهید اسماعیل هنیه در پیروزی جبهه حق موثر بوده است.
امام جمعه طبس خاطرنشان کرد: در برخورد با صهیونیست‌ها نباید از روی انفعال برخورد کرد زیرا جز مشت آهنین و اقتدار جبهه خدا چیز دیگری بر آنها موثر نیست.
حجت الاسلام محمدی افزود: صهیونیست‌ها با بمباران سرزمین‌های اشغالی در پی این بودند که آثاری از فلسطین و غزه باقی نماند اما امروز فلسطینیان در دنیا سربلندند و صهیونیست‌ها در حال فرار هستند.
شایان ذکر است این برنامه به صورت زنده از شبکه استانی خاوران پخش شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها