به گزارش آستان نیوز از اصفهان، عباس آذرباد گفت: این جوان ۳۲ ساله بهعلت عدم پرداخت وجه چک بلامحل به مبلغ 130 میلیون به مدت یک ماه در زندان کاشان بود.
به گفته دبیر کانونهای خدمت رضوی آران و بیدگل، ۱۲۸ میلیون ریال بدهی نیز در قسمت اجرای احکام، توسط خادمیاران، یاوران و خیران کانون شمس الشموس با شعار «به عشق امام رئوف گامی برای ظهور» جمع آوری و پرداخت شد.
وی خاطر نشان کرد: کانون خدمت رضوی شمس الشموس از ابتدای سال جاری تاکنون اقدامات مهم و تاثیرگذاری در جهت گرهگشایی و محرومیتزدایی انجام دادهاند.
دبیر کانونهای خدمت رضوی آران و بیدگل اظهار کرد: کانون شمس الشموس از جمله کانونهای فعال و تاثیرگذار آران و بیدگل است که در ارزشیابی ماهانه عملکرد کانونها نیز به طور معمول از لحاظ تعداد فعالیت یا جذب و هدایت مالی هزینه در رتبه نخست کانونهای شهرستان قرار دارد.
به گفته وی، کانون خدمت رضوی شمس الشموس دارای ۲۸ خادمیار و هفت نفر یاور رضوی رسمی است که ۶ نفر آن از برادران و ۲۹ نفر از خواهران در گروه سنی ۲۱ تا ۶۰ سال است.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز