کد خبر : ۳۶۱۸۸۵
۰۸:۴۳

۱۴۰۳/۰۸/۲۳
یک بانوی نویسنده در نشست عصرانه داستان نویسان رضوی:

کتاب «لیلی منم» تجربه‌ای متفاوت در دنیای نویسندگی‌ام بود  

کتاب «لیلی منم» تجربه‌ای متفاوت در دنیای نویسندگی‌ام بود  
یک بانوی نویسنده گفت: نگارش کتاب "لیلی منم" تجربه‌ای متفاومت در دنیای نویسندگیِ من بود. 

  
به گزارش آستان نیوز، مریم عرفانیان نویسنده کتاب "لیلی منم"در آئین رونمایی از این کتاب که همزمان با صد و سی یکمین نشست عصرانه داستان نویسان رضوی در رواق کتاب حرم مطهر امام رضا(ع) واقع در صحن قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: نوشتن کتاب لیلی منم تجربه متفاوتی در دنیا نویسندگی برای من رقم زد. 
وی با اشاره به نویسندگی کتاب‌های "تا ابد با تو می‌مانم" و "راهی برای رفتن" اظهار کرد: در این آثار و دیگر آثاری که درباره زندگی شهدا نوشته‌ام من فقط روایت زندگی شهید بزرگوار را از زبان همسر، فرزند و یا پدر و مادر شهید شنیده بودم اما کتاب لیلی منم اولین اثری بود که خودم با قهرمان داستان، شهید سورچی در دوران جانبازیِ ایشان صحبت کرده بودم. 
این بانوی نویسنده افزود: سال 85 به عنوان نیروی جمع‌آوری کننده آثار شهدا و جانبازان 70 درصد به آسایشگاه جانبازان رفتم و در آنجا با شهید مهدی سورچی آشنا شدم و به منزل ایشان رفتم و در مصاحبه ای یک ساعته، با خانواده این شهید نیز آشنا شدم. 
وی ابراز کرد: هرچند مصاحبه با این شهید بزرگوارمربوط به زمانی است که وی  جانباز بود، ولی نگارش این کتاب را 13 سال بعد از شهادت ایشان یعنی در سال 98 شروع کردم. 
عرفانیان اظهار کرد: مصاحبه و تدوین این کتاب دو سال طول کشید و دو سال هم کتاب در نوبت چاپ بود ولی در نهایت این کتاب که داستانی واقعی از زندگی عاشقانه خانم راضیه فدایی و همسرش شهید سورچی است به همت انتشارات به نشر، به زیور چاپ آراسته شد. 
وی با اشاره به استقبال خوبی که از این کتاب انجام شده، اظهار کرد: بسیاری از علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه دفاع مقدس به دنبال مطالعه این کتاب هستند و به نظرم این اتفاق خوب بر اثر عنایت و نگاه ویژه شهید به این اثر، رقم خورده است. 
گفتنی است؛ کتاب "لیلی منم" داستانی مستند و واقعی از زندگی عاشقانه خانم راضیه فدایی و همسرش شهید مهدی سورچی جانباز 70درصد دوران دفاع مقدس است که در ۲۳ فصل روایت شده است. 
این کتاب که به همت انتشارات به نشر در ۲۰۰ صفحه چاپ و منتشر شده که با حضور جمعی از جامعه ادبی، فرهیختگان، خانواده شهدا و ایثارگران در رواق کتاب حرم مطهر رضوی واقع در صحن قدس این آستان مقدس رونمایی شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی تغییر انگاره‌ها، مقدمه اصلاح رفتار‌های اخلاقی و دینی در سازمان است انتشار چهارمین جلد از کتاب «مدینه‌البلاغه»؛ بازتاب حکمت‌های جاودان پیامبر(ص) آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس به عنوان قطب گردشگری مذهبی خراسان جنوبی معرفی شد دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ترکیب علم و عمل در رشته علوم ورزشی موفقیت دانشجویان را رقم می‌زند تربیت‌بدنی؛ پلی میان قدرت جسم و آرامش ذهن کتاب «پدیدارشناسی وجودی دل در سنت عرفان اسلامی» نگاه تازه‌ای به رابطه عقل و دل تشرف جمعی از بانوان فعال دینی و فرهنگی کشور روسیه به حرم رضوی آئین گرامیداشت علامه طباطبایی در حرم مطهر رضوی برگزار شد بازدید علمی دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) از پروژه اجرایی شبکه فیبر نوری نمایشگاه «نقش نور»؛ آینه‌ای از تداوم هنر اصیل ایرانی-اسلامی پیام تسلیت مسئولان ارشد کشور در پی درگذشت خواهر مکرمه تولیت آستان قدس رضوی ۴۰ سال نوکری و خدمت به اهل بیت (ع)؛ روایت پیرغلام مشهد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها