کد خبر : ۳۶۲۰۷۳
۱۰:۴۰

۱۴۰۳/۰۸/۲۹
با همکاری کانون سلامت خدمت رضوی انجام شد؛

خدمات‌دهی به ۴۰۰ نفر در اردوی جهادی پزشکی اهواز

خدمات‌دهی به ۴۰۰ نفر در اردوی جهادی پزشکی اهواز
دبیر کانون‌های خدمت رضوی اهواز از خدمات دهی پزشکی به ۴۰۰ نفر از افراد نیازمند در یکی از مناطق محروم اهواز خبر داد.

به گزارش آستان نیوز از خوزستان، وحید ترابی گفت: همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) اردوی جهادی پزشکی توسط کانون سلامت خدمت رضوی به مدت دو روز در مدرسه شهید مدرس واقع در کوی مدرس اهواز (خروسیه) برگزار شد.
وی بیان کرد: در این رویداد، پزشکان متخصص از رشته‌های مختلف از جمله داخلی، چشم، قلب و عروق، اطفال، زنان و زایمان، ارتوپدی، اعصاب و روان و رادیولوژی حضور داشتند.
ترابی اظهار کرد: همچنین، تعدادی دندانپزشک، کارشناس دهان و دندان، پزشک عمومی، کارشناس بینایی‌سنجی، ماما، کارشناس رادیوگرافی، تکنسین دارویی و کارشناس پرستاری نیز در این اردو مشارکت داشتند.
وی افزود: استقبال مردم از این اردو بسیار خوب بود، به طوری که حدود 400 نفر ویزیت تخصصی، بیش از 40 سونوگرافی و 160 خدمات دندانپزشکی ارائه شد.
ترابی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کانون سلامت خاطر نشان کرد: این اردو نه تنها به ارائه خدمات پزشکی و درمانی به نیازمندان کمک کرد، بلکه روحیه همدلی و تعاون را در جامعه تقویت بالا برد و برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر مناطق کشور نیز باشد.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها