کد خبر : ۳۶۴۴۵۱
۱۲:۴۴

۱۴۰۳/۱۱/۱۶
در مراسم رونمایی از طرح های 5 ساله مدرسه دارالعلم عنوان شد

برنامه های دارالعلم، گامی ارزشمند در جهت مرجعیت علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی

برنامه های دارالعلم، گامی ارزشمند در جهت مرجعیت علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی
به همت دانشگاه علوم اسلامی رضوی، طی مراسمی از طرح‌های 5 ساله مدرسه دارالعلم رونمایی شد.

به گزارش آستان‌نیوز، دکتر عبدالحمید طالبی در این مراسم که در سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیئت علمی پنجمین کنگره جهانی امام رضا(ع) فرمودند: باید ائمه معصومین(ع) را به زبان روز به جهانیان معرفی کنیم.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: بحث هوش مصنوعی که این روزها مطرح است و مدرسه دارالعلم نیز به آن اهتمام ویژه‌ای دارد، کاری ارزشمند و قابل تقدیر است که باید امتداد اجتماعی داشته باشد و نیاز روز را بر آورده کند. 

وی ادامه داد: سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز برای تحقق این هدف آماده هرگونه همکاری است.

طالبی تصریح کرد: دومین مدرسه دارالعلم، تابستان امسال، در قالب 5 مدرسه علمی با موضوعات، قرآن و حدیث، فقه و اصول، علوم عقلی، منطق و روش‌شناسی و ادبیات و زبان فارسی، با حضور اساتید برجسته قم و مشهد و سایر مراجع و بزرگان، در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.

توجه مدرسه دارالعلم به مسائل کاربردی 

وی خاطر نشان کرد: اساتیدی که در مدرسه دارالعلم دعوت می‌شوند خوشبختانه اساتیدی مطرح و برجسته‌ هستند و محتواهایی جدید ارائه می‌دهند اما در برنامه‌های دارالعلم باید به مسائل کاربردی‌تر بیشتر توجه شود.

طالبی در ادامه با تاکید بر لزوم برگزاری نشست‌های مشترک و همپوشانی بین برنامه‌ها افزود: در برنامه‌های این مدرسه، به بحث معناشناسی بسیار توجه شده و برنامه‌ریزی خوبی شده است. 
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: هفته آتی جلسه مشترکی بین دبیران کارگروه‌های مدرسه دارالعلم برگزار خواهد شد.

تدوین نقشه راه مدرسه دارالعلم 

معاون علمی حوزه علمیه خراسان نیز در ادامه این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبان، گفت: با تشکیل مدرسه دارالعلم، نقشه راهی تدوین و چشم‌اندازی روشن شده است و همچنین ستاد و برنامه بلند مدتی دارد که اگر در هر محیط علمی عرضه شود قابل افتخار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی، با تاکید بر اینکه باید در برنامه‌های 5 ساله مدرسه دارالعلم به سمت افق تمدن نوین اسلامی گام برداریم، تصریح کرد: در نظر داریم در راستای مرجعیت علمی فعالیت‌هایی تابستانه داشته باشیم.

وی ادامه داد: در خصوص هوش مصنوعی باید ببنیم خاستگاه هوش مصنوعی از چه دانشی است، توان و شجره‌نامه‌اش چیست؟ و این مسائل باید تعیین تکلیف شود.

معاون علمی حوزه علمیه خراسان، ادامه داد: باید برنامه‌هایی مشترک را در 5 مدرسه دارالعلم پررنگ کنیم که یکی از آنها اخلاق است، همچنین برخی از موضوعات خاص نیز در اجرا باید موفق‌تر عمل کند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها