کد خبر : ۳۶۴۵۷۸
۱۳:۵۰

۱۴۰۳/۱۱/۲۰

خادم یاران ویاوران رضوی اصفهان وبهره مندی ازکلاس های آموزش خبرنویسی وعکاسی

کارگاه آموزشی خبر نویسی و عکاسی، ویژه خادم یاران و یاوران رضوی اصفهان، برگزار شد.

مهدی ستوده، دبیر کانون تخصصی خبر و فضای مجازی اصفهان در گفت وگو با آستان نیوز، در مورد برگزاری کارگاه دو روزه خبرنویسی و عکاسی خبری، اظهار داشت: موضوع آموزش و تربیت خادمیاران و یاوران رضوی اولویتی بوده که در دستور کار حوزه خادمیاری رسانه قرار داده شده و به همین منظور و در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات رابطان خبری کانون های مختلف، دوره دو روزه نحوه صحیح خبرنویسی و عکاسی خبری، در اصفهان برگزار شد.

وی با بیان اینکه، در این دوره دو روزه تلاش شد تا مفاهیم خبری و نکات مهم عکاسی خبری توسط اساتید مختلف در دو قالب کارگاهی و آموزش تئوری برگزار شود، تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ خادم یار و یاور رضوی حوزه رسانه و روابط عمومی در این دوره شرکت کردند و آموزش های لازم به آنها ارائه شد تا در آینده محتواهای مطلوب تری توسط این افراد برای انتشار بر بستر دو سایت، اصفهان رضوی و آستان نیوز، تولید شود.

ستوده، عنوان کرد: بدون شک اطلاع‌رسانی بخش مهم هر کانون عمومی و تخصصی محسوب می‌شود و در صورتی که کانون ها نتوانند در این حوزه به نحومطلوبی عمل کنند،قطعا خدمات ارائه شده،خوب منعکس نخواهد شد.

دبیر کانون تخصصی خبر و فضای مجازی اصفهان با بیان اینکه، کارگاه دو روزه آموزشی خبرنویسی و عکاسی با استقبال چشمگیر علاقه‌مندان به حوزه رسانه در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد، گفت: این کارگاه که با هدف ارتقای مهارت‌های رابطان رسانه و روابط عمومی طراحی شده بود، با حضور اساتید برجسته این حوزه، فضایی پویا و آموزنده را برای شرکت‌کنندگان ایجاد کرد.

وی ادامه داد: در کارگاه خبرنویسی، علی افضلی از اساتید حوزه خبر با توضیح اصول اولیه نگارش خبر، ساختارهای استاندارد و تکنیک‌های جذب مخاطب، شرکت‌کنندگان را، با چگونگی تولید محتوای خبری جذاب و حرفه‌ای، آشنا کرد.

ستوده، اظهار داشت: تمرینهای عملی و بازخوردهای سازنده، فرصتی ارزشمند برای بهبود مهارتهای نوشتاری شرکت‌کنندگان فراهم آورد و در کارگاه عکاسی نیز ارائه نکات فنی و هنری عکاسی خبری، شرکت کنندگان را با نحوه ثبت لحظات تاثیرگذار و روایت داستان از طریق تصویر آشنا کرد.

دبیر کانون تخصصی خبر و فضای مجازی اصفهان افزود: بخش عملی این کارگاه نیز با حضور شرکت کنندگان در محیط‌های شبیه‌سازی شده خبری، امکان تمرین و یادگیری عملی را فراهم کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها