کد خبر : ۳۶۵۱۴۷
۱۸:۱۰

۱۴۰۳/۱۲/۰۸
در قالب طرح بی‌نهایت عاشقی در حال برگزاری است

آغاز اعتکاف شعبانیه پسران دهه هشتادی، به همت مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی

آغاز اعتکاف شعبانیه پسران دهه هشتادی، به همت مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی
به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی، اعتکاف شعبانیه پسران دهه هشتادی، در حرم مطهر رضوی، آغاز شد.

به گزارش آستان نیوز، این اعتکاف که با حضور 670  پسر نوجوان و جوان دهه هشتادی، از امروز، 27 شعبان، آغاز شده، تا 29 ماه مبارک شعبان المعظم، مصادف با 10 اسفندماه، در مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی، ادامه دارد. 
این اعتکاف فرصتی است  تا این جوانان، در مدت سه روز، ارتباط عاشقانه باخدا را در محضر امام رئوف (ع) و در کنار دوستان هم سن‌وسال خود، تجربه کنند.
این آئین معنوی، به صورت ملی و برای تمام نوجوانان و جوانان کشور، با اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی اعم از تهیه و توزیع بسته‌های فرهنگی معرفتی اعتکاف، با هدف تعالی معنوی و ارتقای معرفتی نوجوانان و جوانان و به عنوان هدیه امام رضایی، تدارک دیده شده است. 
بر اساس پیشینه برگزاری آئین اعتکاف در ماه‌های رجب و رمضان، در 8 سال گذشته و استفاده از نظرات علما و صاحب‌نظران، موسسه جوانان آستان قدس رضوی، به الگویی رسیده و متناسب با مخاطب دهه هشتادی این، مراسم را، تدارک دیده است.
شایان‌ذکر است، این اعتکاف از ۲۰ تا ۲۲ ماه شعبان مصادف با یکم تا سوم اسفندماه نیز، ویژه دختران، برگزار شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها