کد خبر : ۳۶۵۳۴۸
۱۳:۰۷

۱۴۰۳/۱۲/۱۴

تشرف گروه 205 نفره کوتاه قامتان سراسر کشور به بارگاه منور رضوی

تشرف گروه 205 نفره کوتاه قامتان سراسر کشور به بارگاه منور رضوی
در سومین روز از ماه مبارک رمضان، گروهی متشکل از 205 کوتاه قامت از سراسر کشور، به بارگاه منور رضوی، مشرف شدند.

فاطمه طاعتی، مسئول گروه کوتاه‌قامتان در گفت‌وگو با خبرنگار آستان نیوز، هدف از تشرف این گروه به بارگاه منور ثامن‌الحجج (ع) را، فرهنگ‌سازی و دید مثبت مردم نسبت به کوتاه‌قامتان، عنوان کرد.

وی ادامه داد: از نوزاد ۶ماهه گرفته تا عروس و داماد و افراد سالخورده، این گروه را همراهی می‌کنند و به عشق زیارت حرم علی بن موسی‌الرضا (ع)، از سراسر کشور در مشهدالرضا (ع) گرد هم آمدند تا زیارتی دلچسب و همراه با آرامش را تجربه کنند.

طاعتی، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته و همکاری آستان قدس رضوی، برنامه‌هایی همچون زیارت دسته‌جمعی، اقامه نماز جماعات و استفاده از برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی، در بارگاه منور رضوی، برای این گروه، تدارک‌دیده‌شده است.

وی، خاطرنشان کرد: به دلیل آشنایی با مشکلات و مسائل کوتاه‌قامتان، این عزیزان در حوزه اشتغال و اجتماعی نیاز به حمایت دارند و مردم باید، نسبت به آنان دید مثبت، داشته باشند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها