رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی در گفتوگو با خبرنگار آستاننیوز، به جزئیات این اقدامات اشاره کرد و گفت: با توجه به پیشبینی هواشناسی و بارندگیهایی که از عصر امروز آغاز میشود، مراسم امشب از صحن پیامبر اعظم (ص) به داخل رواق امام خمینی (ره) و رواقهای زیرسطحی و شبستانهای مسجد جامع گوهرشاد منتقل خواهد شد.
وی همچنین به بازگشایی کلیه بهشتهای ثامن الائمه(ع) در صحنهای آزادی، جمهوری اسلامی و قدس و مفروش شدن آنها اشاره کرد و افزود: پارکینگهای شماره یک و سه جهت استفاده در صورت ضرورت آمادهسازی شده است و شرایط مفروش کردن، تأمین صوت و تصویر، تهیه کتب ادعیه، مهر و توزیع آب معدنی و سیستم گرمایش نیز فراهم آمده است.
مدیر عالی حرم مطهر رضوی در ادامه خاطر نشان کرد: فراخوان و آماده باش کلیه واحدهای خدماترسان و امدادی، بازدید از کفشورها و چاهکها جهت جلوگیری از آب گرفتگی، آماده باش 32 دستگاه ماشین شستشو جهت خشک کردن صحنها و... نیز از دیگر اقداماتی است که در شب بیست و سوم ماه رمضان در حرم مطهر رضوی تدارک دیده شده است.
وی ادامه داد: تعداد 100 هزار کاور پلاستیکی جهت توزیع بین زائرانی که میخواهند در صحنها حضور داشته باشند، تهیه شده است. همچنین تلفن ملی آستان قدس رضوی به شماره 138 و 32003110 جهت پاسخگوئی شبانهروزی آماده دریافت اخبار، پیشنهادات و انتقادات است.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز