آخرین اخبار
کد خبر : ۳۶۷۶۲۴
۱۹:۰۲

۱۴۰۴/۰۲/۱۳

نقشه راه کمباین سازی ایران برای تقویت تولید و توسعه صادرات در سال ۱۴۰۴

در سال ۱۴۰۴ که از سوی رهبر معظم انقلاب به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، شرکت کمباین سازی ایران زیرمجموعه بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی، با تدوین برنامه‌های جامع، گام‌های بلندی برای ارتقای بهره‌وری، توسعه فناوری‌های نوین و گسترش بازارهای داخلی و خارجی برداشته است.

به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران با اشاره به برنامه‌های سال جاری این مجموعه گفت: در راستای تحقق شعار سال، ارتقای بهره‌وری کارکنان، ارائه برنامه سالیانه به تأمین‌کنندگان و تسهیل فرایندهای اجرایی از مهم‌ترین اقدامات ما، در سال ۱۴۰۴ است.

رونمایی از فناوری‌های نوین در ماشین‌آلات کشاورزی
علی‌اصغر حمیدی فرد با اشاره به برنامه‌های این شرکت در حوزه فناوری اظهار کرد: استفاده از موتورهای قدرتمندتر با مصرف سوخت کمتر، تسهیل اپراتوری و کاهش تلفات محصول در حین برداشت، از جمله بهبودهای اعمال‌شده در تولیدات امسال خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین ارتقای سیستم‌های انتقال محصول و بهبود مکانیزم جداسازی دانه از کاه و کلش، از دیگر برنامه‌های فنی شرکت به شمار می‌رود.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران با اشاره به اهداف تولیدی این مجموعه تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای تولید ۹۰۰ دستگاه کمباین در سال ۱۴۰۴ انجام شده است که این محصولات علاوه بر تأمین بازار داخلی، به کشورهای افغانستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز صادر خواهد شد.
وی ادامه داد: فناوری‌های کنترلی از جمله سیستم‌های پایش و کنترل ریزش دانه نیز در مدل‌های جدید به کار گرفته شده است.

افزایش بهره‌وری و توسعه بازارهای صادراتی
حمیدی فرد درباره مسائل اقتصادی پیش رو گفت:باتوجه‌ به چالش‌های موجود نظیر ناترازی انرژی، تورم مواد اولیه و نیاز به تأمین سرمایه در گردش، مذاکراتی با بانک‌ها و مؤسسات مالی برای دریافت تسهیلات ویژه در حال انجام است.
وی ادامه داد: پیگیری درخواست سهمیه ارزی از وزارت صمت و بانک مرکزی برای تأمین ارز مورد نیاز تولید نیز بخشی دیگر از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت را در سال جاری به خود اختصاص داده است.
حمیدی فرد افزود: بهینه‌سازی مصرف انرژی، کنترل قیمت تمام شده و افزایش تولید و فروش دستگاه‌ها در دستور کار قرار دارد. ما همچنین در حال مذاکره با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی هستیم تا با ارتقای فناوری‌ها، پاسخگوی نیازهای کشاورزی مدرن باشیم.
وی با تأکید بر اینکه محصولات شرکت کمباین سازی ایران قابلیت کار در تمامی اقلیم‌های ایران را دارد، افزود: بیش از ۹۰ درصد ناوگان کمباین‌های برداشت غلات کشور که در استان‌های مختلف فعالیت می‌کنند، تولید شرکت کمباین سازی ایران است.
حمیدی فرد در پایان، خاطرنشان کرد: با تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده، علاوه بر تثبیت اشتغال مستقیم موجود، انتظار داریم اشتغال غیرمستقیم در زنجیره تأمین، خدمات پس از فروش و شبکه توزیع نیز در سال ۱۴۰۴ افزایش یابد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
راهیابی تیم امدادی دانشگاه امام رضا (ع) به مرحله استانی مسابقات «رفاقت مهر» «سیره اجتماعی امام حسن (ع)»؛ نگاهی به جامعه آرمانی از منظر اهل‌بیت (ع) نخستین جلسه هماهنگی اجلاسیه رؤسای دانشگاه‌های اعتاب مقدسه برگزار شد آغاز به کار دوره‌های آموزشی «مدرسه پاییزه مهارت‌افزایی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) عدالت، پیوند امامت و حکمرانی؛ درس‌هایی از سیره رضوی در «عیون اخبار الرضا (ع)» عیون اخبار الرضا(ع)؛ گنجینه‌ای مغفول برای نظام‌مندسازی اخلاق اسلامی پروژه انتقال گاز به مجتمع باغات پسته گناباد به بهره‌برداری رسید تفاهم‌نامه همکاری بذر و نهال رضوی با موقوفات یزد و کرمان انتشار فراخوان جذب طلاب و دانشجویان برای همکاری در رویدادهای علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی آیین «همنشینی با کلام وحی» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد بازدید قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی از مجتمع میان‌راهی امام رضا(ع) مزداوند آغاز مراسم عزاداری ایام فاطمیه در حرم مطهر امام رضا (ع) اجرای اقدامات پیشگیرانه و ایمن‌سازی در معدن آق‌دربند سرخس تجهیز ۲۰ روستای سرخس با اقلام ورزشی اهدایی آستان قدس رضوی معرفی محصولات رضوی ویژه بیماران خاص در همایش تغذیه بالینی تهران رشد ۵۱ درصدی درآمد کمباین‌سازی ایران تا پایان مهر ۱۴۰۴ رویداد تلفیقی پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی برگزار شد کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اصلاح ساختار مالی معادن خاور و تثبیت مسیر سودآوری پایدار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها