کد خبر : ۳۶۸۰۰۶
۱۲:۳۶

۱۴۰۴/۰۲/۱۷
سخنران مراسم اذن خدمت میقات الرضا(ع) 

حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مدافع ولایت امام رضا(ع) بود

حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مدافع ولایت امام رضا(ع) بود
سخنران مراسم اذن خدمت میقات الرضا(ع)، گفت: حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) مدافع جایگاه ولایت امام رضا(ع) بود.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین نقی آبادی، در مراسم اذن خدمت، به بیان خصوصیات برادر گرامی امام رضا(ع) پرداخت و اظهار کرد: شناساندن نسب امام زادگان، سبب افزایش انگیزه زائران و مجاوران، برای کسب معرفت بیشتر به فرزندان ائمه اطهار(ع)، می شود.  
 حجت الاسلام و المسلمین نقی آبادی، ادامه داد: حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) یکی از مدافعین جایگاه ولایت حضرت امام رضا(ع) بودند که در این زمینه فعالیت‌های زیادی داشتند.
وی افزود: نام گذاری هشتم ذی القعده به عنوان روز گرامیداشت حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، اتفاقی بزرگ است که لازم است همه مردم نسبت به این روز مهم ، وظیفه خودشان را ادا کنند.
این کارشناس مذهبی اضافه کرد: افزایش آگاهی درباره نسب و شخصیت حسین بن موسی (ع) و مزار ایشان، سبب بزرگداشت بیشتر ایشان از سوی مردم، شده است.
تلاوت آیاتی از قرآن کریم، قرائت زیارتنامه حضرت و مدیحه سرایی، مولودی خوانی کربلایی حسین داریوش طبسی ذاکر اهل بیت(ع) و هم خوانی شعر اذن خدمت، دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها