تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین نوروزی، در جشن سالروز ازدواج حضرت امام علی(ع) با حضرت فاطمه زهرا(س) که در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) برگزار شد، اظهار کرد: زندگی مشترک امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) علاوه بر پیوند خانوادگی، تجلیگاه عشق الهی بود که همانند نوری در تاریخ اسلام میدرخشد.
وی افزود: از نظر اخلاقی، آنان نمونه کامل اخلاق اسلامی بودند و در رفتار، گفتار و برخورد با دیگران، توجه به عدالت و مهربانی سرلوحه بودند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در معاونت اداره کل و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طبس ادامه داد: در تمام لحظات زندگی، امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) همدل و همراه یکدیگر بودند و زندگی مشترک آنان نمونهای از تعامل متقابل، مشارکت، و همکاری در تمام ابعاد زندگی است.
قرائت زیارت امین الله و مدیحه سرایی کربلایی حسن باقری، ذاکر اهل بیت(ع) از دیگر برنامههای اجراشده در این مراسم بود.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز