کد خبر : ۳۷۰۰۵۸
۱۷:۰۸

۱۴۰۴/۰۳/۳۱
مدیر حوزه علمیه خواهران شهرستان طبس در اجتماع بزرگ بانوان زینبی میقات الرضا(ع):

زنان در زمان جنگ،َ نقشی محوری و سازنده دارند

زنان در زمان جنگ،َ نقشی محوری و سازنده دارند
مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) شهرستان طبس، در اجتماع بزرگ بانوان زینبی در آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)،گفت: در شرایط کنونی و جنگ، بانوان می‌توانند با ایفای نقش‌های مختلف، تأثیر به سزایی در پیروزی و پایداری جامعه داشته باشند؛ چرا که آنان در جنگ، نقشی محوری و سازنده، دارند.

به گزارش آستان نیوز، سیده زهرا رفعت، در اجتماع بزرگ بانوان زینبی که به همت مرکز بانوان میقات‌الرضا(ع) و حوزه علمیه واحد خواهران شهرستان طبس، در جوار مضجع منور حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امروز دشمنان علاوه بر جنگ نظامي جنگ روانی را نیز، در جامعه، دنبال می کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) طبس، گفت: در شرایط امروز، بانوان شیعه علی(ع) باید در صحنه حضور داشته باشند و به وظیفه خودشان،عمل کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز بانوان با حمایت عاطفی و معنوی از خانواده‌هایشان، می‌توانند نقش مهمی را در حفظ روحیه آنان ایفا کنند، تصریح کرد: در شرایط کنونی باید غدیری عمل کنیم و حول محور ولایت،وحدت و انسجام، داشته باشیم.

 مرثیه‌سرایی کربلایی صادق مطهری، ذاکر اهل‌ بیت(ع) و ختم سوره مبارکه فتح، به نیت پیروزی رزمندگان ایران اسلام از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها