کد خبر : ۳۷۲۱۳۳
۲۰:۳۷

۱۴۰۴/۰۵/۲۳

موکب حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) میزبان زائران اربعین حسینی در کاظمین

موکب حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) میزبان زائران اربعین حسینی در کاظمین
موکب حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس، در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی در شهر کاظمین عراق و در جوار حرم مطهر پدر گرامیشان امام موسی کاظم(ع)، همراه با ارائه خدمات مختلف، پذیرای زائران اربعین است.

مهدی قاسم زاده در گفت‌و‌ گو با آستان نیوز، گفت: امسال هشتمین سالی است که موکب اربعین حسینی شهرستان طبس با نام حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)، با هدایا و نذورات مردمی و به نیابت از مردم، فعالیت می‌کند.

مدیر این آستان مبارک، اظهار کرد: موکب حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) هرساله به منظور ارائه خدمات بهتر به زائران در زمینه تامین نیازهای اساسی و یا موارد نیاز زائران و تهیه امکانات، تلاش زیادی می‌کند به طوری که امسال این موکب دارای تجهیزات کامل آشپزخانه، سردخانه، کارخانه یخ سیار، ژنراتور برق سیار، سازه اسکان و... است که همه این امکانات برای خدمت به زائران به کار گرفته در جوار حرم مطهر حضرت موسی بن جعفر(ع)، پذیرای زائران است.

 قاسم زاده، ادامه داد: فعالیت‌ها و ارائه خدمات در موکب حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)،شامل پخت غذای مناسب، توزیع غذا و پذیرایی، فراهم کردن شرایط اسکان مناسب برای خواهران و برادران زائر با نصب کولرهای متعدد و ارائه پتوهای یک نفره، انجام خدمات اورژانس و پرستاری، خدمات آرایشگری و خیاطی، شست وشو و خشک کردن لباس، تعمیرات کفش و کالسکه، توزیع بروشور، توزیع بسته‌های متبرک رضوی و... است.

مدیر آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) افزود: برپایی نماز جماعت صبح، ظهر و عصر و مغرب و عشا، پاسخگویی به مسائل شرعی، سخنرانی و عزاداری توسط روحانی و مداح مستقر در موکب،از دیگر برنامه‌های این موکب است.

وی تصریح کرد: موکب اربعین حسینی حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع)،توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات با همکاری آستان مبارک دایر شده و در بخشی از خدمات خود با برپایی غرفه‌های خیاطی،کفاشی، آرایشگری و شست و شوی لباس، روزانه به حدود ۵۰ زائر، خدمات ارائه و امکان اسکان بیش از ۸۰۰ نفر به صورت روزانه را در جوار حرم مطهر امامین جوادین، فراهم کرده است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها