کد خبر : ۳۷۲۱۵۹
۱۶:۳۶

۱۴۰۴/۰۵/۲۴

اقامه عزای زائران حرم مطهر رضوی در شام اربعین سید و سالار شهیدان 

اقامه عزای زائران حرم مطهر رضوی در شام اربعین سید و سالار شهیدان 
هم زمان با شام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، زائران حرم مطهر رضوی، در سوگ شهدای به خون خفته دشت کربلا، به عزاداری و سوگواری، پرداختند. 

به گزارش آستان نیوز، هم زمان با فرا رسیدن شام اربعین حسینی، دلسوختگان نهضت عاشورا در حالی که ندای "لبیک یا حسین(ع)" بر لب داشتند، نغمه ماتم و عزا سر دادند و در سوگ اربعین حسینی، عزاداری و سوگواری کردند. 
ویژه برنامه شام اربعین حسینی در حرم مطهر امام مهربانی‌ها  بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، با قرائت زیارت امین‌الله و نوحه‌خوانی و ذکر مصیبت با نوای گرم امیرعارف،مداح و ستایشگر اهل بیت (ع)، آغاز شد. 
در این مراسم همچنین، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و امام جمعه موقت تهران به تبیین فرازهایی از زیارت پر فیض اربعین پرداخت و گفت: در این زیارت نامه که از لسان امام صادق(ع) صادر شده است، به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به عنوان ولی و حبیب خدا،سلام می‌کنیم. 
وی، تصریح کرد: در این زیارت نامه همچنین به این موضوع اشاره شده است که امام حسین(ع) با نثار خون و همه هستی خود، بندگان خدا را از جهالت و همچنین گمراهی نجات داد. 
اگر قیام سیدالشهدا(ع) نبود، امت اسلامی که به خاطر تبلیغات سوء بنی‌امیه دچار گمراهی شده بودند، باقی نمی‌ماندند. 
گفتنی است؛ در این مراسم معنوی، زائران حرم مطهر رضوی با قرائت دعای پر فیض کمیل که با نوای مهدی نیکبخت قرائت شد، به مناجات و راز و نیاز پرداختند و ذکر مصیبت و مرثیه‌سرایی توسط علیرضا نژاد حسین از دیگر برنامه‌های شام اربعین حسینی، در حرم مطهر رضوی، بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها