کد خبر : ۳۷۲۳۶۰
۱۶:۰۴

۱۴۰۴/۰۵/۲۸

گزارشی از خدمات ۲۰ روزه خادم‌یاران البرزی در موکب امام رضا (ع)

گزارشی از خدمات ۲۰ روزه خادم‌یاران البرزی در موکب امام رضا (ع)
مدیر موکب امام رضا (ع) استان البرز گفت: خادم‌یاران البرزی در ایام اربعین حسینی با حضور در مرز مهران به مدت ۲۰ روز در دو بخش رفاهی و فرهنگی به زائران خدمت‌رسانی کردند.

جلال علافی مدیر موکب امام رضا (ع) استان البرز در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: خادمان کانون‌های خدمت رضوی البرز در موکب امام رضا (ع) در مرز مهران به مدت ۲۰ روز برای چهارمین سال متوالی در خدمت زائرین به هنگام ورود و خروج از کشوربودند.

وی افزود: خادمان در دو بخش فرهنگی و پذیرایی به مردم خدمت‌رسانی کردند و یکی از برنامه‌های مهم این موکب برپایی نمازهای جماعت سه‌گانه بود که با استقبال مردم نیز مواجه شد. 

علافی تصریح کرد: قرائت زیارت عاشورا و زیارت امین‌الله، تلاوت و تفسیر قرآن بعد از نماز جماعت، برنامه‌های چهارشنبه‌های امام رضایی و اهدا ۸ هزار پیکسل شهدای مدافع حرم و جنگ تحمیلی به کودکان و نوجوانان از جمله برنامه‌های فرهنگی موکب بود. 

مدیر اجرایی موکب امام رضا (ع) در خصوص ارائه خدمات رفاهی نیز گفت: در پذیرایی‌ها نیز صبحانه گرم شامل خوراک لوبیا و عدسی و نان و پنیر و چای شیرین به زوار ارائه و زائران از انواع شربت شامل به‌لیمو، زعفران و آب‌لیمو با ۳ هزار کیلو شکر و شهد پذیرایی شدند.

وی با بیان اینکه همچنین با دو تُن ماست چکیده، دوغ خنک با سبزی‌های معطر تهیه و در اختیار زوار قرار گرفت، بیان داشت: توزیع انواع میوه فصل، حدود ۴۰ هزار بیسکویت و چای به‌عنوان میان‌وعده و پذیرایی با غذای تبرکی آستان در وعده‌های شام، ناهار و صبحانه از دیگر موارد خدمت‌رسانی به زوار اربعین در موکب امام رضا (ع) استان البرز بود. 

علافی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار خدمات ۲۴ ساعته خادم‌یاران به زوار، کل مسیر نیز با ۱۰۰ پرچم عزای امام حسین (ع) آذین‌بندی و کتیبه‌هایی که تمام واقعه عاشورا را به تصویر می‌کشیدند بر روی سیاهی‌های موکب‌ها نصب شده بود تا در معرض دید زائرین قرار گیرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو برگزاری آیین افتتاحیه همایش آموزشی - تربیتی «معراج» با محوریت نماز و مهدویت رونمایی از کتاب «فرزند بی‌نهایت» با موضوع شهید بهشتی در کتابخانه رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها