تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنیدعلی شعبانی، دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان اراک در گفتوگو با آستان نیوز با اشاره به اجرای طرح «هر خانه، یک آشپزخانه حضرتی» برای دومین سال پیاپی در روز شهادت امام رضا (ع) اظهار داشت: این طرح باهدف ترویج فرهنگ سخاوت و خدمترسانی، فرصتی برای مشارکت مردم در پخت و توزیع غذای متبرک فراهم کرده است.
وی افزود: در این طرح، ۷۵ خادمیار با دریافت ظروف یکبارمصرف و نمک تبرکی از دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی، غذاهای باکیفیتی شامل چلو قیمه سیبزمینی و چلومرغ با برنج ایرانی در منازل خود طبخ کردند و غذاها با رعایت استانداردهای کیفی در حد غذای مهمانسرای حضرت رضا (ع) آماده و با تزیین تهچین و زعفران و زیتون، جلوهای کریمانه یافت.
شعبانی با بیان اینکه در مراحل آمادهسازی و طبخ با توسل به امام رضا (ع) صلوات خاصه و زیارت امینالله قرائت شد، تصریح کرد: ظروف و ملزومات در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه توزیع و غذاهای آمادهشده عصر روز شهادت، از ساعت ۱۷ تا ۱۸ جمعآوری و بین ساعت ۱۸ تا ۲۰ میان بیماران، همراهان و کارکنان بیمارستانهای ولیعصر و خوانساری، مرکز خیریه جامع توانبخشی و نگهداری شبانهروزی از معلولین ذهنی، بیماران روانی مزمن و سالمندان اراک توزیع شد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان اراک خاطرنشان کرد: در مجموع یک هزار و ۴۰۰ پرس غذای متبرک به دست بیماران و همراهان رسید تا یادآور میهمانیهای سخاوتمندانه امام رضا (ع) باشد.
انتهای پیام/