تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
به گزارش آستان نیوز از لرستان؛ حجتالاسلاموالمسلمین قاسم متقی نیا مدیر کانونهای خدمت رضوی لرستان در مراسم چهارشنبههای امام رضایی با اشاره برکات ربیعالاول و ماه شادی اهلبیت و مسلمانان اظهار داشت: در این ماه، ذخایر برکات خداوند و نورهای زیبایی او بر زمین فرود آمده است.
وی افزود: میلاد رسول خدا صلیالله علیه و آله و سلّم در این ماه رحمتی از جانب پروردگار در خلقت آفرینش بوده که تداوم آن در ولایت و امامت تجلییافته است.
حجتالاسلام متقی نیا با اشاره به درسگرفتن از سبکوسیاق زندگی اهلبیت در زندگی فردی و اجتماعی تصریح کرد: همه لحظات زندگی اهلبیت برای ما درس است.
مدیر کانونهای خدمت رضوی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به آیات قرآن در خصوص رعایت حجاب بهعنوان فرمان و ابلاغ خدا به پیامبر اشاره کرد و گفت: شروع حجاب از خانواده است و خدا به پیامبر مأموریت داد این فرمان را از خانه خود آغاز نماید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سفره معنوی خادمیاری که به برکت امام رضا علیهالسلام گسترده شده فرصت مناسبی برای انجام رسالت دینی است و خادمیاران در الگوگرفتن از سبک زندگی اهلبیت باید همه ابعاد زندگی از جمله سادهزیستی، کمک به دیگران و ترویج فرهنگ کار و تلاش جهادی را سرلوحه امور خود قرار دهند.
انتهای پیام/
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز