کد خبر : ۳۷۳۴۷۷
۱۶:۴۲

۱۴۰۴/۰۶/۱۸
به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی برگزار شد

شب‌شعر «اتفاق»؛ فرصتی برای همدلی و هم‌صدایی شاعران شیعه و سنی

شب‌شعر «اتفاق»؛ فرصتی برای همدلی و هم‌صدایی شاعران شیعه و سنی
به مناسبت هفتۀ وحدت و در آستانه میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام جعفر صادق (ع)، شب‌شعر «اتفاق»، به همت مؤسسۀ آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، در حرم مطهر رضوی، برگزار شد.

به گزارش آستان ‌نیوز، شب‌شعر «اتفاق» که با حضور جمعی از شاعران شیعه و اهل‌سنت، در مدرسه دو درب حرم برگزار شد، فرصتی برای تجلیل از هنر شعر و تأکید بر ضرورت وحدت میان مسلمانان و همدلی شاعران شیعه و سنی، بود.
در این مراسم که با اجرای سید رضا یعقوبی آل برگزار شد، جمعی از شاعران شیعه و اهل‌سنت همچون محمدجواد غفورزاده (شفق)، مرتضی آخرتی، سید حسن سیدی، حسن دلبری، قاسم صرافان،  محمد عبدی، مهدی جهان‌دار، فرامرز اکبری و... به خوانش اشعاری با موضوع مدح رسول گرامی اسلام (ص) و اهمیت وحدت و همدلی میان مسلمین، پرداختند.
امیرمهدی حکیمی، مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، درباره این رویداد، گفت: آستان حضرت رضا (ع) همواره ،با هنر و شعر همراه بوده و توجه ویژه‌ای به شاعران و فعالیت‌های هنری، دارد. 
وی افزود: شب‌شعر اتفاق در مؤسسه آفرینش‌های هنری پیرامون وحدت و میلاد پرخیروبرکت حضرت رسول (ص) با حضور تعدادی از شاعران استان خراسان و شعرای کشور و همچنین شاعرانی از اهل‌تسنن برگزار شد و شاعران در مدح وجود مبارک حضرت رسول (ص) و مسئله وحدت جهان اسلام و اهمیت وحدت در مقابله با ظلم جهانی و کفر، اشعاری، قرائت کردند.
مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، ابراز امیدواری کرد: اشعار ارائه شده در این شب‌شعر بتواند در تقویت جریان وحدت میان مسلمانان، مؤثر واقع شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها