کد خبر : ۷۰۰۱۵۴
۱۱:۵۰

۱۴۰۴/۰۷/۰۹

نوای «یا رضا (ع)» در مدارس کرمان پیچید

نوای «یا رضا (ع)» در مدارس کرمان پیچید
دبیر شورای هماهنگی کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان گفت: هم‌زمان با بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید، مراسمی معنوی و باشکوه با حضور خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) در مدارس کرمان برگزار شد.

سعید ایران‌منش دبیر شورای هماهنگی کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان، در گفتگو با آستان نیوز با بیان اینکه این مراسم باهدف ترویج فرهنگ رضوی و ایجاد فضایی روحانی در آغاز فصل علم‌آموزی تدارک‌دیده‌شده و با استقبال گرم دانش‌آموزان، معلمان و مسئولین منطقه مواجه بود، اظهار داشت: در این آیین، حضور پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) فضای مدرسه را متبرک ساخت و دانش‌آموزان با شور و اشتیاق فراوان، ضمن عرض ارادت به ساحت مقدس امام رئوف، سلام‌وصلوات خاصه آن حضرت را قرائت کردند. 

وی افزود: حضور حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه کرمان، فرح‌بخش مدیرکل آموزش‌وپرورش و حسن‌پور و دوست علی، نمایندگان مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی، در کنار جمعی از مسئولین استانی، به این مراسم جلوه‌ای ویژه بخشید. 

ایران‌منش تصریح کرد: حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی در این آیین علاوه بر خیرمقدم به خادمین حرم رضوی و تبریک آغاز سال تحصیلی، بر اهمیت ترویج سیره اهل‌بیت (ع) و به‌ویژه امام رضا (ع) در بین نسل جوان تأکید و از حضور پرچم متبرک و خادمین حرم رضوی به‌عنوان نعمتی بزرگ یاد کرد که موجب برکت و معنویت در آغاز سال تحصیلی جدید می‌شود. 

دبیر شورای هماهنگی کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان گفت: خادمین حرم رضوی نیز در جمع دانش‌آموزان به بیان فضائل و کرامات امام رضا (ع) پرداخته و با بیان خاطراتی از خدمت در حرم مطهر برای دانش‌آموزان و اهدای متبرکات رضوی روزی به‌یادماندنی برای آنان رقم زدند. 

گفتنی است؛ این مراسم با قرائت زیارت امین‌الله و دعا برای تعجیل در فرج آقا امام‌زمان (عج) و سلامتی مقام معظم رهبری به پایان رسید و حضور پرچم متبرک امام رضا (ع) و خادمین ایشان، آغاز سال تحصیلی را برای دانش‌آموزان این منطقه با خاطره‌ای شیرین و معنوی همراه ساخت.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
تمرکز منطقه آزاد سرخس بر توسعه لجستیک انتشار کتاب «دلبافته‌ها»؛ روایت هنر فرش ایرانی کتاب «خانوم ماه» به چاپ نوزدهم رسید دانشگاه امام رضا (ع) پیشرو در اجرای طرح «جهاد علمی» برای پیوند صنعت و دانشگاه/ تأکید بر فرصت‌های مطالعاتی دکترا و آغاز همکاری ساختاری با طرح جهاد علمی بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها