کد خبر : ۷۰۰۲۰۲
۱۳:۵۱

۱۴۰۴/۰۷/۱۲
مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی تشریح کرد

یکشنبه‌های الگونمایی؛ چراغی فروزان در مسیر خدمت رضوی

در گوشه‌ای از این سرزمین پرمهر، جایی که دل‌ها به عشق حضرت رضا (ع) گره خورده، طرحی ابتکاری به نام «یکشنبه‌های الگونمایی»، متولد شد.  این برنامه، همچون چراغی فروزان، راه را برای خادمیاران رضوی سراسر کشور روشن کرده تا با همدلی و خلاقیت، تجربه‌های کاربردی و موثر خود را، به اشتراک بگذارند. 

به گزارش آستان نیوز، این طرح داستانی است از خدمت بی‌منت، از ایده‌هایی که با عشق و اخلاص شکوفا شده و به الگویی برای دیگران بدل گشته است. این یکشنبه‌ها، نه‌تنها فرصتی برای نمایش خدمت، بلکه بستری برای تقویت روحیه خادمی و گسترش معارف رضوی در سراسر ایران عزیز است.
 در این مسیر، قلب‌ها به هم نزدیک‌تر می‌شود و هر طرح، گامی برای ساختن جامعه‌ای سرشار از کرامت و محبت است.
در این رابطه احمد میرزاده، مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی بنیاد کرامت رضوی، در گفت‌وگو با آستان نیوز از برنامه ابتکاری «یکشنبه‌های الگونمایی»، به‌عنوان یکی از اقدامات برجسته این بنیاد نام برد که از سال گذشته با هدف مستندسازی و ترویج تجربیات خلاقانه کانون‌های خادمیاری، آغاز شده است. 
وی با بیان اینکه، این برنامه به‌منظور ثبت و به‌اشتراک‌گذاری اقدامات نوآورانه و خلاقانه خادمیاران در راستای مأموریت‌های شبکه خادمیاری طراحی شد، افزود: در این راستا، از تمامی استان‌ها دعوت شد تا طرح‌های ابتکاری خود را به مرکز خادمیاری ارسال کنند. پس از بررسی و داوری دقیق، طرح‌های برتر انتخاب و در قالب جلسات مجازی «یکشنبه‌های الگونمایی»، به‌صورت برخط به کل شبکه خادمیاری، معرفی شدند. 
میرزاده تصریح کرد: در طول یک سال گذشته، ۱۸ جلسه برگزار شده و ۲۷ طرح الگویی به‌عنوان نمونه‌های موفق به خادمیاران سراسر کشور، ارائه شده است.
مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی با اشاره به تأثیر مثبت این برنامه بر تقویت هم‌افزایی میان خادمیاران بیان داشت: یکشنبه‌های الگونمایی نه‌تنها بستری برای معرفی طرح‌های خلاقانه فراهم کرده، بلکه به‌عنوان عاملی انگیزه‌بخش، روحیه خدمت‌رسانی و همکاری را در میان خادمیاران تقویت کرده است. 
این طرح با هدف بهره‌مندی حداکثری شبکه خادمیاری از تجربیات موفق و ایجاد انگیزه برای ارائه خدمات بیشتر و مؤثرتر ادامه خواهد یافت.
 وی در ادامه به برگزاری دومین وبینار «یکشنبه‌های الگونمایی» در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: این وبینار با مشارکت فعال خادمیاران از استان‌های مختلف کشور برگزار شد و فرصتی ارزشمند برای دبیران کانون‌های تخصصی و شهرستان‌ها فراهم آورد تا فعالیت‌های شاخص و موفق خود را با دیگر خادمیاران، به اشتراک بگذارند. 
میرزاده ادامه داد: در سال گذشته، ۱۶ وبینار برگزار که طی آن‌ها ۲۵ خدمت برجسته معرفی شد. این برنامه در سال جاری با قوت بیشتری پیگیری می‌شود و به‌صورت مکتوب نیز به استان‌ها ابلاغ شده است تا خادمیاران با انگیزه و برنامه‌ریزی دقیق‌تری در این مسیر مشارکت کنند.
 میرزاده، همچنین از برگزاری دومین جلسه سال ۱۴۰۴ با ارائه طرحی از استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اظهار داشت: این جلسه نمونه‌ای از تعهد خادمیاران به خدمت‌رسانی و نشر معارف رضوی بود. طرح‌های ارائه‌شده در این جلسات، الگوهایی عملی و قابل اجرا برای دیگر مناطق کشور هستند و می‌توانند به بهبود کیفیت خدمات و گسترش فرهنگ خدمت‌رسانی، کمک کنند.
مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی خاطرنشان کرد: با تداوم برنامه یکشنبه‌های الگونمایی، شبکه خادمیاری بتواند با بهره‌گیری از این تجربیات ارزشمند، گام‌های مؤثرتری در جهت نشر معارف رضوی و خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان کشور بردارد. هدف ما این است که این طرح به‌عنوان یک حرکت جریان‌ساز، فرهنگ خدمت و ابتکار را در میان خادمیاران نهادینه کند و به گسترش فرهنگ رضوی در جامعه، کمک کند.
گفتنی است این برنامه، به‌عنوان یکی از ابتکارات برجسته بنیاد کرامت رضوی، نه‌تنها به معرفی خدمات شاخص خادمیاران کمک کرده، بلکه به‌عنوان پلی برای انتقال تجربیات و تقویت حس همدلی در میان شبکه خادمیاری، نقشی ماندگار در مسیر خدمت به بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) ایفا می‌کند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها