کد خبر : ۷۰۰۲۸۲
۱۳:۰۴

۱۴۰۴/۰۷/۱۴

برگزاری دومین کارگاه تولیدات رسانه‌ای کانون‌های خدمت رضوی در استان مرکزی

برگزاری دومین کارگاه تولیدات رسانه‌ای کانون‌های خدمت رضوی در استان مرکزی
مسئول روابط عمومی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی،گفت: دومین کارگاه آموزشی تولیدات رسانه‌ای کانون‌های رسانه و فضای مجازی استان مرکزی با هدف ارتقای کیفیت تولیدات رسانه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی در تولید محتوا، به‌صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.

فاطمه دائی‌بیگی، مسئول روابط عمومی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی، در گفت‌وگو با آستان‌نیوز از برگزاری دومین کارگاه آموزشی تولیدات رسانه‌ای با حضور فعالان رسانه‌ای و خادمیاران این حوزه خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات رسانه‌ای کانون‌های خدمت رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در این کارگاه ۱۰ نفر از خادمیاران رسانه‌ای مسئول کانون رسانه و فضای مجازی استان مرکزی حضور داشتند و بر تقویت گزارش‌نویسی حرفه‌ای و ارسال به‌موقع اخبار پویش‌های ملی و مذهبی تأکید شد.

دائی‌بیگی افزود: این کارگاه با تمرکز بر موضوعات کلیدی از جمله ارزیابی عملکرد کانون‌های رسانه، آموزش اصول گزارش‌نویسی صحیح و استفاده از ظرفیت اصحاب رسانه در شهرستان‌ها طراحی شده بود.

وی تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی این کارگاه، آموزش کاربرد هوش مصنوعی در تولید محتواهای چندرسانه‌ای بود که با هدف افزایش سرعت و کیفیت تولیدات رسانه‌ای مورد توجه قرار گرفت.

مسئول روابط عمومی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ابزارهای نوین گفت: استفاده از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی می‌تواند تحولی در تولید محتوای جذاب و اثرگذار ایجاد کند.

او ادامه داد: در این رویداد همچنین بر ارسال به‌موقع و در لحظه اخبار و گزارش‌های مربوط به پویش‌های ملی و مذهبی تأکید شد تا انعکاس فعالیت‌های کانون‌های خدمت رضوی به‌صورت پویا و مؤثر صورت گیرد. در همین راستا، تکلیف شهرستان‌های فاقد مسئول رسانه نیز مشخص و وظایف آنان تعیین شد.

دائی‌بیگی در پایان خاطرنشان کرد: بخش دیگری از این کارگاه به آموزش وبیناری تولید گزارش‌های تصویری و ویدیویی اختصاص داشت که توسط محسن عسگری، مسئول خادمان رسانه ای آستان قدس رضوی، ارائه شد. این بخش با استقبال شرکت‌کنندگان روبه‌رو شد و به آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای تولید محتوای ویدیویی پرداخت.

وی افزود: این کارگاه گامی مهم در راستای توانمندسازی خادمیاران رسانه‌ای و ارتقای سطح فعالیت‌های رسانه‌ای کانون‌های خدمت رضوی در استان مرکزی است و برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی مشابه در آینده ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها