آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۴۵۷
۱۶:۱۶

۱۴۰۴/۰۷/۱۹
به مناسبت هفته نیروی انتظامی جمهوری اسلامی صورت گرفت

تقدیر مجموعه‌های تابعه بنیاد بهره‌وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی 

به مناسبت هفته نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا)، مدیران و معاونت‌های بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی و شرکت‌های تابعه این بنیاد، با برگزاری نشست‌ها و دیدارهایی جداگانه، از زحمات و تلاش‌های خالصانه فرماندهان و کارکنان یگان حفاظت آستان قدس رضوی، تقدیر کردند.

به گزارش آستان نیوز، در این دیدارها که باهدف گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و قدردانی از خدمات ارزشمند نیروهای یگان حفاظت برگزار شد، مدیران مجموعه‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی و صنعتی وابسته به بنیاد، نقش این نیروها را در حفظ امنیت، صیانت از موقوفات و پشتیبانی از فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی آستان قدس رضوی، ستودند.
در این راستا، مدیران شرکت‌های صنایع غذایی رضوی و صنایع دامپروری و لبنی رضوی، با حضور در محل فرماندهی یگان حفاظت، ضمن تبریک هفته فراجا، از همکاری‌های صمیمانه این نیروها به‌ویژه در برگزاری مراسم و موکب‌های دهه پایانی صفر و حفظ امنیت مجموعه‌های اقتصادی قدردانی کردند. 
دکتر مجتبی هادیان، مدیرعامل صنایع غذایی رضوی، در این دیدار، یگان حفاظت را نهادی ارزشمند در صیانت از دارایی‌های موقوفات دانست و از خدمات آنان در تأمین آرامش زائران و مجاوران امام رضا (ع)، تجلیل کرد.
همچنین در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، رجبی مقدم، مدیرعامل این منطقه، با حضور در فرماندهی هنگ مرزی و نیروی انتظامی شهرستان سرخس، از نقش بی‌بدیل نیروهای انتظامی در تأمین امنیت مرزها و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی منطقه، قدردانی کرد. 
 وی، امنیت را زیربنای توسعه پایدار دانست و تأکید کرد که همکاری میان منطقه ویژه، نیروی انتظامی و یگان حفاظت، زمینه‌ساز رشد تجارت و ترانزیت در شرق کشور، بوده است.
در شرکت کشاورزی رضوی نیز، مهدی جفایی، مدیرعامل این شرکت، با حضور در دفتر فرمانده یگان حفاظت در مشهد، ضمن تقدیر از مجاهدت‌های این نیروها در صیانت از اراضی وقفی، همکاری نزدیک میان شرکت کشاورزی و یگان حفاظت را عاملی مهم در جلوگیری از تصرفات غیرقانونی و حفظ میراث واقفان نیک‌اندیش، عنوان کرد.
همچنین در بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی، معاونت‌های بهره‌وری املاک و اراضی و معاونت حقوقی این بنیاد، در نشستی مشترک با حضور سرهنگ حسینعلی زاده، فرمانده یگان حفاظت، از خدمات و همکاری‌های مؤثر این یگان در حوزه صیانت از املاک موقوفه قدردانی کرد. 
مهندس عباسی، سرپرست معاونت بهره‌وری املاک و اراضی، تعامل میان بخش‌های اجرایی و یگان حفاظت را عاملی کلیدی در تحقق اهداف بنیاد دانست و دکتر دانشور ثانی، معاون حقوقی بنیاد نیز، بر حمایت حقوقی از فعالیت‌های میدانی این نیروها، تأکید کرد.
در پایان این دیدارها، مدیران و معاونان شرکت‌ها و مجموعه‌های وابسته، با اهدای لوح سپاس و پیام‌های تبریک، از خدمات خالصانه فرماندهان و نیروهای یگان حفاظت آستان قدس رضوی در تأمین امنیت موقوفات، زائران و مجموعه‌های اقتصادی، تقدیر کردند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نمایشگاه «حکیم سِر سخن، حافظ جان» در کتابخانه حرم رضوی بر پا شد سومین اعتکاف دانش‌آموزی مدارس امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود برگزاری ۵۹۵ کلاس تقویتی ویژه دانش‌آموزان توسط کتابخانه امام رضا (ع) قائن دهمین کنفرانس جامع «مدیریت بحران و HSE» در تهران برگزار می‌شود آغاز دوره‌های ورزشی رایگان برای دانشجویان دانشگاه امام رضا‌ (ع) کارگاه آموزشی «گفتمان دانایی» با محوریت آموزش شایستگی تصمیم‌گیری برای مدیران آستان قدس رضوی برگزار شد تقدیر مجموعه‌های تابعه بنیاد بهره‌وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی  اردوهای مهر آستان؛ تقویت روابط خانوادگی با برنامه‌های متنوع آموزشی وقتی رؤیای زیارت، رنگ حقیقت می‌گیرد اردوگاه خاتون مربی کارآزموده ویژه اردوهای آموزشی جذب می‌کند کسب تقدیرنامه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت قند چناران برگزاری جلسه هفتگی هیئت «دختران رضوی» در حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) دعا، سلاح مؤمن  در مقابله با دشمنان درونی و بیرونی است آیین غبارروبی مضجع منور حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) رکوردزنی جایزه ادبی«هشت» در جشنواره‌های ادبی گلزار شهدای مدفون در زيارتگاه شهیدمدرس کاشمر غبارروبی شد ویژه برنامه دورهمی مادر و دختری در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد یادواره شهدای اصناف و دو شهیده زن برگزار شد غبارروبی و گلباران مزار شهدای آرمیده در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) تقدیر معاونت های بنیاد بهره وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی ارتقای جایگاه زیارتگاه شهید مدرس به سطح مدیریت
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها