آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۶۰۵
۲۲:۴۲

۱۴۰۴/۰۷/۲۴
رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا(ع):

بهره‌برداری هوشمندانه از شبکه‌های اجتماعی، مسیر تحقق اهداف ملی را هموار می‌کند

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌رضا(ع) گفت:شناخت ساز وکار مداخله‌ها و بهره‌برداری هوشمندانه از شبکه‌های اجتماعی، مسیر تحقق اهداف ملی را، هموار می‌کند.

به گزارش آستان‌نیوز، دکتر ابراهیم دانشی‌فر، عضو هیأت ‌علمی و رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، در گفت و گو با خبرنگار ما،به بررسی تأثیرات عمیق شبکه‌های اجتماعی بر عرصه سیاست و افکار عمومی پرداخت و گفت: تکنیک‌های پروپاگاندا که در گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفت، اکنون تحت تأثیر تحولات دنیای دیجیتال و ظهور رسانه‌های اجتماعی، تغییر یافته است.
دکتر دانشی‌فر، در ادامه با اشاره به اینکه در ابتدای قرن بیست و یکم، شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک به سیاستمداران این امکان را داده‌اند که متناسب با شرایط روز و ذهنیت افراد، برنامه‌ریزی کنند، اظهار کرد: این تغییرات باعث شده است تا سیاستمداران بتوانند با دقت بیشتری بر روی ذهن تک تک افراد،اثر بگذارند.
وی همچنین به موفقیت برخی از برنامه‌های طراحی‌شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها توانسته‌اند در حدود ۵۰ انتخابات را بر خلاف روندهای قبلی، دستکاری کنند. 
دکتر دانشی‌فر تأکید، کرد: این ابزارها هرچند ممکن است به طور فعالانه‌ای در افکار عمومی تبلیغ نشوند، اما یکی از مهم‌ترین کارکردهای رسانه‌های اجتماعی به شمار می‌روند.
رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، در ادامه،خاطرنشان کرد: کمپین‌های هدفمندی برای تغییر اذهان و نگرش افراد در حال تدارک است و بسیاری از بحران‌هایی که در رسانه‌ها ایجاد می‌شود، ناشی از مداخلات فعالانه اربابان فرهنگ و رسانه غربی است.
وی در پایان،بر ضرورت آگاهی از این دینامیک‌ها تأکید کرد و گفت: برای مقابله با این مداخلات، اولین گام شناخت و پذیرش وجود آن‌هاست. ما باید تلاش کنیم تا از این ابزارها برای تحقق اهداف عالیه کشورمان بهره‌برداری کنیم.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
همایش "خدمتی به وسعت قرآن" در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور»  بازدید دانش‌آموزان دبیرستان سید جمال‌الدین اسدآبادی از موزه زیارتگاه شهید مدرس آغاز سلسله نشست‌های «نردبان رُشد» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اعطای حکم سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)  محاسبه نفس، راهی به سوی سعادت دنیوی و اخروی است حضور جمعی از جانبازان اصفهان در زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس(ره) برای باورپذیر شدن داستان، باید منطق درونی رعایت شود معرفی "راهبردهای کتابخانه‌های عمومی نوآور در عرصه بین‌الملل" در کتابخانه رضوی پیش‌نشست‌های تخصصی «عیون اخبار الرضا(ع)» با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود  برگزاری دوره آموزشی « آرامش در ورای هنر» ویژه خواهران دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اجرای «طرح تعالی خانواده رضوی ۲» با تمرکز بر آموزش مهارت‌های تربیتی به کارکنان آستان قدس رضوی  انتشار فراخوان رویداد دانشجویی «از علم تا تندرستی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) دانش‌آموزان پسر مدارس امام رضا(ع) معتکف حرم مطهر رضوی شدند کتاب «گنجینه»، نگاهی علمی به تاریخ و هنر اسلامی در موزه آستان قدس رضوی  نهمین شماره از «فصلنامه هنرهای صناعی خراسان بزرگ» منتشر شد آموزه‌های اسلامی و تعالیم رضوی، راهنمایی برای تغذیه سالم انتشار کتاب «بی‌بی مهگل» ماحصل نشست‌های عصرانه داستان‌نویسان رضوی  نشست تحلیلی«معمای شرم الشیخ» در موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار می‌شود اعلام فراخوان همکاری داوطلبانه کودکان و نوجوانان با موزه دیجیتال آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها