کد خبر : ۷۰۰۹۴۸
۱۲:۵۷

۱۴۰۴/۰۸/۱۰

تفاهم‌نامه همکاری بذر و نهال رضوی با موقوفات یزد و کرمان

تفاهم‌نامه همکاری بذر و نهال رضوی با موقوفات یزد و کرمان
شرکت بذر و نهال رضوی باهدف گسترش بازار و عرضه محصولات در مناطق مختلف کشور، تفاهم‌نامه‌ای با سازمان موقوفات یزد و کرمان منعقد کرد.

به گزارش آستان نیوز، این تفاهم‌نامه در راستای سیاست‌های توسعه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در مناطق مختلف کشور، به امضا رسیده و بر محور تأمین نهال، توسعه کشت، افزایش بهره‌وری و حمایت از بهره‌برداران محلی شکل‌گرفته است.
مدیرعامل شرکت بذر و نهال رضوی در تشریح جزئیات این تفاهم‌نامه گفت: زمین‌های وقفی در یزد و کرمان از موقعیت بسیار مناسبی برخوردار هستند و هم‌جواری این اراضی با مراکز تولید و عرضه نهال و گیاهان زینتی، فرصت ویژه‌ای برای توسعه فعالیت‌های ما فراهم کرده است. 
دکتر احمدرضا پیله‌ور اظهار کرد: علاوه بر این، منابع آبی و شرایط اقلیمی موجود امکان کشت نهال‌های متنوع را فراهم می‌کند.

تأمین نهال متناسب با نیاز منطقه
وی با اشاره به نوع محصولات موردنظر برای کشت افزود: قرار است در این اراضی، انواع نهال‌های مثمر و غیر مثمر متناسب با اقلیم منطقه و سفارش‌های محلی کشت و عرضه شود.
مدیرعامل شرکت بذر و نهال رضوی ادامه داد: این اقدام هم به افزایش تنوع محصولات کشاورزی کمک می‌کند و هم‌ظرفیت‌های اقتصادی جدیدی برای بهره‌برداران محلی ایجاد خواهد کرد.
وی با تأکید بر نقش این شرکت در پروژه خاطرنشان کرد: تأمین نهال، بذر و نهاده‌های کشاورزی محور اصلی این همکاری است و شرکت بذر و نهال رضوی به‌عنوان تأمین‌کننده اصلی نهال در این طرح نقش‌آفرینی خواهد کرد و متعهد است فضای مناسب عرضه و آب موردنیاز برای نگهداری نهال‌های ارسالی نیز فراهم شود.
پیله‌ور خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه نه‌تنها به توسعه بازار شرکت و عرضه گسترده‌تر محصولات کمک خواهد کرد، بلکه برای موقوفات و بهره‌برداران محلی نیز ظرفیت‌های جدید شغلی و اقتصادی ایجاد می‌کند. امیدواریم این همکاری الگویی موفق برای سایر مناطق کشور باشد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نقش‌آفرینی کتابخانه‌ها در راستای صلح جهانی رونمایی از کتاب صوتی «خورشید از نزدیک» و کتاب «سفری به سفرنامه‌ها» در کتابخانه قلم مشهد ۴۵ زائر تالاسمی از بوشهر، مهمان حضرت مهربانی شدند عارفانه‌ای از زاگرس مرکزی تا حرم رضوی سلسله سخنرانی‌های فاطمیه با حضور سخنرانان برجسته در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی فقه محیط‌زیست باید به‌صورت نظام‌مند در حوزه علمیه دنبال شود برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در پژوهش» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) «مناظرات امام رضا (ع) با ارباب مذاهب»؛ کتابی برای یادگیری هنر گفت‌و‌گو دوره کارگاهی «توربو ذهن» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود برگزیده یازدهمین فصل مسابقه تلویزیونی «قندپهلو» «شهریور ابری» روایتی داستانی از روز‌های پرالتهاب جنگ جهانی دوم در مرز‌های ایران دومین دوره رویداد «بر مدار حقوق» با محوریت بررسی حرفه قضاوت برگزار شد روایتی از مطالعه کتاب «عیار تجربه» در نگاه یک نوجوان دهه هشتادی نقشه راه ارتباطی آستان قدس رضوی برای زائران بین‌المللی تقدیر از نوآموز افتخارآفرین مهدالرضا (ع) در مسابقات اسکیت آلپاین برپایی کارگاه «ظرفیت‌ها و فرصت‌های فضای مجازی» در کتابخانه امام رضا (ع) بیرجند برگزاری نشست پژوهشی «مائده اَردهال» در کتابخانه و موزه ملی ملک هفدهمین دوره نشریه الکترونیکی «شمسه» منتشر شد برگزاری جلسه هم‌اندیشی پیش همایش «گوهر فضیلت»؛ گرامیداشت بیستمین سالگرد رحلت آیت الله مروارید «فراز‌هایی از سخنان حضرت فاطمه (س)» به چاپ هفتم رسید/ گنجینه‌ای دو جلدی از آموزه‌های فاطمی آغاز ثبت‌نام دوره «سبک زندگی تحصیلی» در دانشگاه علوم اسلامی رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها