آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۱۲۹۰
۱۵:۵۸

۱۴۰۴/۰۸/۲۲

برگزاری اولین پیش‌نشست هشتمین اجلاسیه تولیت‌های آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه ایران اسلامی

برگزاری اولین پیش‌نشست هشتمین اجلاسیه تولیت‌های آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه ایران اسلامی
پنجاه و چهارمین نشست کمیته نمایندگان و نخستین پیش‌نشست هشتمین اجلاسیه تولیت‌های آستان‌های مقدس ایران اسلامی، باهدف هماهنگی و تدوین دستور کار اجلاسیه هشتم به میزبانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز، این نشست که به میزبانی سازمان اوقاف و امور خیریه تدارک دیده، نخستین پیش‌نشست «هشتمین اجلاسیه تولیت‌های آستان‌های ایران اسلامی» است که با حضور نمایندگان آستان‌های مقدس سراسر کشور برگزار شد.
در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، گزارشی از آخرین اقدامات و دستاوردهای این سازمان در زمینه توسعه سرمایه‌گذاری‌ها و بهره‌گیری بهینه از موقوفات با استفاده از فناوری‌های نوین ارائه کرد. 
در ادامه نیز شرکت‌کنندگان، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را پیرامون دستور کار هشتمین اجلاسیه مطرح کردند.
 از جمله مهم‌ترین محورهای موردبحث در این نشست می‌توان به مواردی همچون، «توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار» اشاره کرد که با تأکید بر اجرای سند ملی مهدویت و توسعه فرهنگ انتظار به‌عنوان یکی از اسناد بالادستی، موردتوجه ویژه قرار گرفت.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
انتشار کتاب «دلبافته‌ها»؛ روایت هنر فرش ایرانی کتاب «خانوم ماه» به چاپ نوزدهم رسید دانشگاه امام رضا (ع) پیشرو در اجرای طرح «جهاد علمی» برای پیوند صنعت و دانشگاه/ تأکید بر فرصت‌های مطالعاتی دکترا و آغاز همکاری ساختاری با طرح جهاد علمی بازدید اساتید دانشگاه فردوسی از موزه و مرکز نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی طرح تعالی خانواده رضوی آغاز شد جمعی از بانوان فرهیخته روسی با فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی باغ خاتون آشنا شدند مداح واقعی کسی است که حقیقت تاریخ را منعکس کند زنان در طول تاریخ پرچم‌داران ولایت‌مداری و یاور دین بوده‌اند زن، بنیان‌گذار اندیشه و راوی حقیقت در مسیر جهاد تبیین است برپایی کارگاه آموزشی «اعتبارسنجی مجلات علمی داخلی و خارجی» در کتابخانه رضوی حضور وحدت ساز علمای اهل‌سنت در اجلاس پیر غلامان حسینی در مشهد هرجا گرفتاری باشد، نام اهل‌بیت (ع) گشایش است عشق به اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر نجات است پیر غلامی اهل‌بیت (ع) یادگار یک‌عمر دلدادگی است نوکری اهل‌بیت (ع) از کودکی در وجودمان ریشه دارد ثبت ۲۰۰ قطعه مداحی محلی؛ پیر غلام گچسارانی نغمه‌های کهگیلویه و بویراحمد را به حرم رضوی آورد خدمت به امام حسین (ع) بزرگ‌ترین موهبت الهی است پیوند مداحان جوان با سنت‌های اصیل روضه‌خوانی است چهارمین اجلاسیه تجلیل از بانوان پیر غلام حسینی در حرم رضوی برگزار شد برگزاری دورهمی مربیان سبک زندگی خانوادگی در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها