کد خبر : ۷۰۱۳۱۳
۱۶:۳۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۳

ثبت ۲۱ موقوفه به ارزش ۹۸ میلیارد تومان در البرز

ثبت ۲۱ موقوفه به ارزش ۹۸ میلیارد تومان در البرز
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان البرز در نشست هم‌اندیشی پهنه پنج کشور گفت: از ابتدای تاسیس شبکه خادمیاری تا کنون در البرز ۲۱ موقوفه به ارزش ۹۸ میلیارد تومان در این استان به ثبت رسید.

به گزارش آستان نیوز؛ قربانعلی مصطفایی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان البرز در سومین نشست هم‌اندیشی پهنه ۵ کشوری که در کرج برگزار شد، با بیان اینکه استان البرز مانند دیگراستان‌های حاضر، از خادم‌یاران و نیروهای توانمند بسیاری برخوردار است، اظهار داشت: در تعامل با شورای هماهنگی استان البرز تفاهم‌نامه‌هایی با امور اجتماعی استانداری منعقد شده تا بتوانیم در ۶۷ منطقه محروم استان خدمت‌رسانی کنیم. 

وی به راه‌اندازی قرارگاه "محله مهرورز" در این ۶۷ منطقه محروم اشاره کرد و افزود: پس از افتتاح دفتر مدیریت کانون‌های خدمت رضوی در استان البرز، ساماندهی و جذب موقوفات در استان به‌خوبی پیش رفت و امکان خدمت‌رسانی مؤثرتر به محرومین فراهم شد. 

مصطفایی تصریح کرد: از جمله موقوفات استانی جذب شده می‌توان به یک مورد موقوفه به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان و ۲۱ موقوفه دیگر به ارزش ۹۸ میلیارد تومان بخشی از فعالیت‌های وقف و نذر از ابتدای تاسیس شبکه خادمیاری تا کنون در البرز عنوان کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان البرز در بخش دیگر سخنان خود به فعالیت کانون‌های فرهنگی و ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: این حوزه دارای کانون‌های خدمت فعالی بوده و به یاری خدا و مدد امام رضا (ع) تاکنون از ۴۰۰ خانواده شهید تقدیر و بازدید داشته‌ایم. 

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش شهدا در استان البرز صورت‌گرفته و بنا داریم طی آن از بیش از ۱۰۰ خانواده شهید منصوب به خادم‌یاران یاد کنیم، بیان داشت: کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی استان البرز تاکنون از چهار خانواده شهید جنگ ۱۲ روزه نیز تجلیل به عمل‌آورده و بیش از ۲ هزار و پانصد تماس تلفنی با خانواده‌های شهدا استان البرز باهدف رفع مشکلات، احوالپرسی و پیگیری سایر خدمات به خانواده معزز شهدا برقرار شده است. 

مصطفایی ادامه داد: استان البرز در حوزه قرآنی، اجتماعی، خانواده و بانوان و حقوقی نیز خدمات شایسته ارائه کرده و با پیگیری و مساعدت کانون‌های حقوقی استان تاکنون شاهد چندین مورد آزادی زندانیان، بخشش و رضایت اولیا دم بوده‌ایم. 

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان البرز به فعالیت‌های مؤثر و ارزشمند کانون‌های تخصصی سلامت و جهادی استان البرز اشاره و اعلام کرد: این دو کانون پرتلاش با برگزاری اردوهای جهادی سلامت در بخش‌های پزشکی و دندانپزشکی، طب سنتی، بینایی‌سنجی و دیگر اردوهای مؤثر جهادی نقش پررنگی در خدمت‌رسانی به جامعه کم‌برخوردار استان البرز داشتند. 

وی دیگر کانون‌های خدمت رضوی البرز را پویا و فعال خواند و اظهار داشت: برگزاری راهپیمایی، کوهنوردی و ورزش‌های همگانی ویژه خادم‌یاران و عموم جامعه، اهتمام جدی برای شناسایی و اعزام زائر اولی‌ها، راه‌اندازی تلفن گویا شبانه‌روزی مشاوره، فراهم‌آوردن زمینه ازدواج جوانان، کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی، تقویت بنیان خانواده و... را در استان البرز دنبال می‌کنیم و تاکنون جلسات بسیاری را در خصوص پویایی و اثرگذاری هرچه بیشتر این بخش تشکیل داده‌ایم. 

مصطفایی در بخش دیگر سخنان خود به تشکیل" هیئت اندیشه‌ورز" در استان نیز اشاره کرد و افزود: خوشبختانه نخستین جلسه هیئت اندیشه‌ورز استان البرز تشکیل شد و امیدوار به رشد و پیشرفت بیشتر برنامه‌های کانون‌های تخصصی خدمت رضوی در استان هستیم. 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان البرز با بیان اینکه ماهانه به طور متوسط در البرز حدود ۴۰ یاور رضوی به خادم‌یار ارتقایافته‌اند، تصریح کرد: در حوزه گزینش هیچ پرونده بلاتکلیفی در البرز وجود ندارد و همهٔ پرونده‌ها رسیدگی شده تا عضویت افراد مؤثر دراسرع‌وقت صورت پذیرد. 

وی گفت: برای خادم‌یاران استان البرز به دنبال طراحی پوشش متحدالشکل هستیم و تا کنون دو طرح نهایی شده را برای اجرا پیشنهاد داده‌ایم. 

مصطفایی در پایان خاطرنشان کرد: جلسات پهنه‌بندی کشوری باعث استفاده هرچه بیشتر مدیران کانون‌های خدمت رضوی از نکات و فعالیت‌های مبتکرانه یکدیگر می‌شود و بسیار خرسندیم که افتخار میزبانی سومین نشست به استان البرز داده شد. 

گفتنی است؛ استان البرز در حال حاضر میزبان سومین نشست پهنه پنجم کشور به حضور چهار استان قم، قزوین، گیلان و مرکزی است.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها