کد خبر : ۷۰۱۶۱۳
۱۰:۳۴

۱۴۰۴/۰۹/۰۲

راه‌اندازی کتابخانه مجازی خادم‌یاران در آران و بیدگل

راه‌اندازی کتابخانه مجازی خادم‌یاران در آران و بیدگل
دبیر کانون‌های خدمت رضوی آران و بیدگل گفت: خادم‌یاران کانون خدمت رضوی غریب الغرباء، در شهرستان آران و بیدگل کتابخانه‌ای خلاقانه در فضای مجازی با عنوان پویش «کتاب مهربانی» راه‌اندازی کردند.

عباس آذرباد، دبیر کانون‌های خدمت رضوی آران و بیدگل در گفت‌وگو با آستان نیوز با قدردانی از اقدام فرهنگی و ایدهٔ خلاقانه مسئول و خادم‌یاران کانون خدمت رضوی غریب الغرباء در روستای یزدل برای ایجاد کتابخانه الکترونیک، اظهار داشت: یکی از خادم‌یاران این کانون در روستای یزدل با اعلام فراخوان کتاب‌های بدون استفاده در منازل توانست بیش از ۳۰۰ جلد کتاب با موضوعات مختلف علمی، هنری، آشپزی، عقیدتی، سیاسی، درسی، فرهنگی، دفاع مقدس و شهدا را جمع‌آوری کند. 

وی با تأکید بر اینکه کتابخانه الکترونیک خادم‌یاران بدون هیچ هزینه و با ظرفیت کتاب‌های موجود بدون استفاده در منازل ایجاد شد، افزود: خادم‌یار کانون غریب الغرباء پس از جمع‌آوری کتاب‌های بدون استفاده با ایجاد یک کانال در شبکه اجتماعی ایرانی، نام و تصاویر کتاب‌ها را برای مطالعه و اهدای رایگان به اهالی روستا اطلاع‌رسانی می‌کند. 

آذرباد از استقبال اهالی روستا و مناطق مجاور از طرح جمع‌آوری کتاب‌های بدون استفاده در منازل و عضویت در کتابخانه مجازی خبر داد و تصریح کرد: نحوه جمع‌آوری کتاب‌ها و اهدای آن به علاقه‌مندان از طریق ارتباط با مسئول کتابخانه در فضای مجازی و ثبت درخواست آنها انجام می‌شود. 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی آران و بیدگل گفت: مسئول کتابخانه مجازی پس از دریافت کتاب‌های جمع‌آوری‌شده و اهدایی مخاطبان، تصاویر و نام این کتب را در کانال کتابخانه منتشر می‌کند تا مخاطبان با مشاهدهٔ کتاب موردعلاقهٔ خود در فهرست، از طریق ارتباط با مسئول کتابخانه درخواست خود، زمان و نحوهٔ دریافت کتاب را ثبت و هماهنگ کنند. 

به گفته وی، راه‌اندازی کتابخانهٔ مجازی به مناسبت هفتهٔ کتاب و کتاب‌خوانی، متبرک به نام امام مهربانی‌ها و در راستای افزایش فرهنگ مطالعه، ارتقای دانش و اطلاعات عمومی اهالی، هدایت آنها به نور و روشنی انجام شده است.

آذرباد با تأکید بر اینکه کتاب ابزار آموزشی و بهترین دوست انسان برای افزایش آگاهی است خاطرنشان کرد: کتاب محصول تجربه‌های بشری، خلاقیت‌های ذهنی و آموخته‌های درازمدت انسان است که مطالعه آن انسان را در زندگی هدایت می‌کند. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «سوگواره یاس» در حرم مطهر رضوی بازدید طلاب حوزه علمیه شیروان از نمایشگاه «رواق خدمت» آستان قدس رضوی جذب اسناد نویافته مسجد گوهرشاد از دوره قاجار توسط اداره اسناد آستان قدس رضوی کتاب «آن عبد صالح خدا»؛ روایتی از سلوک و عرفان آیت‌الله میرزا جواد آقاتهرانی (ره) منتشر شد نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در غنای علمی کنگره امامزادگان نیشابور آغاز فصل جدید خدمت‌رسانی فرهنگی به بانوان در کتابخانه مرکزی حرم رضوی بازخوانی حماسه عاشورا در قالبی شاعرانه با عنوان «حسین (ع): زبان دیگر» منتشر شد لزوم معرفی بیشتر ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در عرصه بین‌الملل امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی میان بنیاد مسکن و دانشگاه امام رضا (ع) عطر اشک و ارادت در شب‌های فاطمیه؛ جوانان مشهد میزبان دلدادگان بانوی مهربانی‌ها آغاز طرح ویژه فروش آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی درخشش ملی انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه امام رضا (ع) در جشنواره کشوری «راهی شو» نمایشگاه «حکایت آفتاب» حرم رضوی میزبان زائران هندوستان و روسیه شد جمعی از زائران کشور ترکیه برای نخستین‌بار آستان‌بوس حرم مطهر ثامن‌الائمه (ع) شدند برگزاری همایش یاران خراسانی ولایت به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی برگزاری آیین سیاه‌پوشی حرم رضوی با حضور مادران و همسران شهدا امضای تفاهم‌نامه همکاری پنج‌ساله بنیاد پژوهش‌های اسلامی و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها