کد خبر : ۷۰۱۹۰۷
۱۰:۵۵

۱۴۰۴/۰۹/۱۱

اعزام ۳۲ زائر اولی توان‌خواه هامون به مشهد

اعزام ۳۲ زائر اولی توان‌خواه هامون به مشهد
دبیر کانون خدمت رضوی زیارت رضوی سیستان و بلوچستان از اعزام ۱۰ خانواده توان‌خواه شامل ۳۲ زائر اولی از شهرستان هامون به مشهد مقدس خبر داد.

حمید نوفرستی، دبیر کانون تخصصی خدمت رضوی زیارت استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: این اعزام به مناسبت هفته ملی معلولیت و با همکاری امور زائرین بنیاد کرامت و مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان انجام شد. 

وی افزود: ۱۰ خانواده هر کدام دارای دو توان‌خواه شامل ۲۰ نفر و در مجموع ۳۲ نفر با مشارکت اداره بهزیستی در قالب طرح «مهر درخشان رضوی» از شهرستان هامون به مشهد مقدس مشرف شدند تا طعم شیرین زیارت برای نخستین‌بار تجربه کنند.

نوفرستی خاطرنشان کرد: زائران اولی در مشهد از برنامه‌های ویژه با حضور مسئولان آستان قدس رضوی و سازمان بهزیستی کشور بهره‌مند می‌شوند و یک وعده حضور در میهمان‌سرای آستان قدس نیز برای آنان پیش‌بینی شده است. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها