به گزارش آستان نیوز، مراسم اهدای جهیزیه به بیش از یکصد زوج احسان پذیر شهرستان های کاشمر و تربت حیدریه با حضور محمد حسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی برگزار شد.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در حاشیه این مراسم با اشاره به جزئیات این برنامه، خاطرنشان کرد: این مراسم، به مناسبت اهدای یکصد جهیزیه به نو مزدوجین شهرستان های کاشمر و تربت حیدریه برگزار شدو
محمدحسین استادآقا به ویژه برنامه های فرهنگی و معرفتی که در این مراسم تدارک دیده شد، اشاره و عنوان کرد: این زوج ها پس از مراسم، مهمان سفره با کرامت حضرت رضا(ع) در مهمانسرا شدند.
6 میلیارد تومان برآورد یکصد جهیزیه اهدایی
به گفته مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، ارزش ریالی مجموعه جهیزیه اهدایی 6 میلیارد تومان برآورد می شود. محمد حسین استادآقا در این باره توضیح داد: با موافقت تولیت معزز آستان قدس رضوی به هر کدام از این زوج های عزیز، مبلغ 600 میلیون ریال حواله خرید جهیزیه تقدیم شد.
آغاز طرح اهدای یک هزار و 500 جهیزیه
مدیرعامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی همچنین به طرح ملی «آینه و شمعدان» هم اشاره و خاطرنشان کرد: در واقع می توان گفت، این مراسم آغاز طرح اهدای یک هزار و 500 سری جهیزیه در سراسر کشور است که افتتاحیه رسمی سراسری این طرح را در مشهد مقدس برگزار خواهیم کرد.
وی در توضیح شرایط اهدای این جهیزیه به زوج های احسان پذیر، گفت: با همت آستان قدس رضوی و مساعدت خیران، ان شاءالله یک هزار و500 نومزدوجی که دستکم 18 ماه از عقد رسمی آن ها گذشته و دارای شرایط مورد نظر هستند، مشمول هدیه امام رضا(ع) می شوند.
زوج ها، کالاهای مورد نیاز را خودشان انتخاب می کنند
محسن قلاسی، مدیر امور محرومان معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی نیز درباره روند تهیه جهیزیه توسط زوج ها، اعلام کرد: این هدیه در قالب حواله های خرید به زوج های شناسایی شده، تقدیم می شود و آن ها می توانند با انتخاب و سلیقه خودشان، از فروشگاه پیش بینی شده در شهرستان مربوطه و فروشگاه مجازی اقلام مورد نیازشان را تهیه نمایند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز