کد خبر : ۷۰۱۹۵۴
۱۷:۴۴

۱۴۰۴/۰۹/۱۲
به میزبانی مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی انجام شد

تشرف جمعی از شیعیان اردوزبان ساکن نیویورک به حرم رضوی  

تشرف جمعی از شیعیان اردوزبان ساکن نیویورک به حرم رضوی  
جمعی از شیعیان اردوزبان ساکن نیویورک آمریکا، به حرم مطهر رضوی مشرف شدند. 

به گزارش آستان نیوز، گروهی از شیعیان اردوزبان ساکن نیویورک آمریکا، در قالب کاروانی زیارتی به نام «بابا مراد» به حرم مطهر رضوی مشرف شده و از فیض زیارت امام مهربانی‌ها بهره‌مند شدند. 
این گروه از زائران عاشق و دلداده که از آن‌سوی مرزها به شوق زیارت حضرت ابالحسن الرضا (ع) راهی شهر بهشت شدند، 
در بدو ورود مورد استقبال خادمان بارگاه نورانی رضوی قرار گرفتند و پس از بهره‌مندی از فیض زیارت و دعا و نیایش، در ویژه‌برنامه‌ای فرهنگی - تبلیغی که به همت بخش اروپا و آسیای مرکزی مدیریت زائران غیرایرانی در رواق ملل حرم مطهر رضوی برای آنها تدارک‌دیده‌شده بود، شرکت کردند. 
در این مراسم حجت‌الاسلام سلیمانی، کارشناس دینی مدیریت زائران غیرایرانی، به زبان انگلیسی برای این زائران به ایراد سخنرانی پرداخت و با اشاره به حدیثی از امام موسی کاظم (ع)، جایگاه رفیع زیارت امام رضا (ع) را تبین کرد و گفت: بر اساس این حدیث نورانی ثواب زیارت امام رضا (ع) برابر با زیارت خداوند در عرش است. 
وی تصریح کرد: هرچند زیارت قبور همه ائمه معصومین (ع) فضیلت دارد؛ ولی زیارت امام رضا (ع) یکی از بافضیلت‌ترین زیارت‌ها است و طبق روایات معصومین (ع) در روز قیامت زائران قبر علی بن موسی‌الرضا (ع) در طوس بالاترین جایگاه را نزد خداوند خواهند داشت. 

توسعه شگفت‌انگیز حرم مطهر در چهار دهه اخیر

مهدی لسانی،مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی به این گروه از زائران، بیان کرد: حرم مطهر رضوی سالانه میزبان دلدادگان حضرت علی ن موسی الرضا(ع) از حدود ۹۸ کشور جهان است که با دل‌هایی سرشار از عشق و محبت به این آستان مقدس قدم می‌گذارند. 
به گفته وی در حرم مطهر رضوی مدیریتی به نام مدیرت زائران غیر ایرانی برای ارائه خدمات فرهنگی-مذهبی به زائران غیر ایرانی در نظر گرفته شده است که برنامه‌ها و مراسم مذهبی ویژه‌ای را به چهار زبان زنده دنیا از جمله عربی، آذری، اردو و انگلیسی برگزار می‌کند. 
لسانی در ادامه به توسعه شگفت‌انگیز حرم مطهر در چهار دهه اخیر اشاره و اظهار کرد: این توسعه، پاسخگوی انقلاب معنوی و شور زیارتی در سراسر جهان است. در این مدت، 17 رواق جدید ساخته شده و تعداد صحن‌ها از 2 مورد به ده صحن افزایش یافته است.
سید موسی بخاری نقوی، مسئول این کاروان نیز در حاشیه این مراسم گفت: کاروان «بابا مراد» حدود 6 سال پیش تأسیس شده است و تا کنون به شهرهای مقدسی مانند مدینه، کربلا، نجف نیز سفر کرده‌ایم. 
وی تصریح کرد: برنامه سفرهای ما منظم است و تقریباً هر چهار ماه یک‌بار به ایران سفر می‌کنیم. اعضای گروه ما از ملیت‌های مختلف، از جمله آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی هستند. تا امروز، گروه ما این توفیق را داشته که حدود چهارهزار نفر را برای زیارت به شهرهای مقدس، ببرد. 
سید موسی افزود: اصالتاً اهل پاکستان ولی ساکن نیویورک هستم و نقطه عطف زندگی من، یک تجربه زیارتی معنوی در نجف اشرف بود که پس از آن، تصمیم گرفتم به آمریکا نقل‌مکان کرده و فعالیت مستقلی را آغاز کنم. از زمانی که به این کشور آمدم، یک گروه زیارتی تأسیس کردم تا بتوانم دیگران را نیز از فیض زیارت معصومین (ع)، بهره‌مند کنم. 
گفتنی است، انجام زیارت دسته‌جمعی همراه با قرائت زیارت امین‌الله و اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت به مناسبت ایام دهه فاطمیه، از دیگر برنامه‌های اجرایی ویژه این گروه از زائران بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها