کد خبر : ۷۰۲۱۱۵
۱۱:۴۹

۱۴۰۴/۰۹/۱۷

دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) رتبه اول جشنواره شهید چمران را کسب‌کرد

دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) رتبه اول جشنواره شهید چمران را کسب‌کرد
جشنواره استانی شهید چمران، هم‌زمان با هفته بسیج در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) با ارائه دستاوردهای پژوهشی و عملکرد منسجم در حوزه علم، فرهنگ و گفتمان‌سازی، موفق به کسب رتبه نخست میان دانشگاه‌های خراسان رضوی، شد.

به گزارش آستان‌نیوز، جشنواره استانی شهید چمران با حضور همسر شهید دکتر فریدون عباسی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های خراسان رضوی، دکتر احسان عظیمی‌راد، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اساتید و پژوهشگران بسیجی دانشگاه‌های استان برگزار شد.

در این مراسم از برگزیدگان جشنواره در حوزه پژوهش با محوریت «دین و فرهنگ» تقدیر شد که دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با هدایت و پیگیری‌های دکتر علیرضا مقدسی، معاون پژوهشی کانون بسیج اساتید و عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، رتبه نخست دانشگاه‌های خراسان رضوی را، از آن خود کرد.

تکالیف راهبردی بسیج اساتید

دکتر احسان عظیمی‌راد، نماینده مردم مشهد و کلات در این مراسم ضمن تشریح هفت تکلیف راهبردی بسیج اساتید، گفت: موضوعاتی همچون اجرای قانون جهش علمی و فناوری، صیانت از عزت و انگیزه مقاومت، تعامل مؤثر با مجلس و نقش‌آفرینی فعال در ارتقای امید و ایمان در جامعه دانشگاهی، از مهم‌ترین اولویت‌هاست.

چشم‌انداز جبهه مقاومت

همچنین نضال حماده، پژوهشگر و تحلیلگر بین‌المللی، در سخنرانی خود در جمع اساتید بسیجی، چشم‌انداز جبهه مقاومت و ظرفیت‌آفرینی تشکل‌های مردم نهاد را تبیین کرد و بر ضرورت بهره‌گیری دانشگاه‌ها از این ظرفیت‌ها در حوزه گفتمان‌سازی علمی و فرهنگی تأکید داشت.

شایان ذکر است، جشنواره علمی شهید چمران هرساله مبتنی بر اسناد بالا دستی علم و فناوری و با هدف اصلی ترویج و تعمیق جهاد علمی مستمر و همه جانبه در راستای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دو سطح استانی و کشوری و با رویکرد تحقق شعار سال توسط سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی کشور، برگزار می‌شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها