کد خبر : ۷۰۲۵۲۷
۱۲:۱۳

۱۴۰۴/۰۹/۲۷

عیادت خادمیاران رضوی از مجروحین سانحه واژگونی اتوبوس اصفهان _ مشهد

عیادت خادمیاران رضوی از مجروحین سانحه واژگونی اتوبوس اصفهان _ مشهد
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان از عیادت خادم‌یاران رضوی از مجروحان حادثه تصادف مرگبار اتوبوس مسیر اصفهان–مشهد و قدردانی از تلاش‌های کادر درمان بیمارستان‌های محل بستری مصدومان خبر داد.

سید محمدحسین امامی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار آستان نیوز اظهار داشت: متأسفانه شامگاه یکشنبه ۲۴ آذرماه، در پی وقوع حادثه تصادف مرگبار اتوبوس مسیر اصفهان–مشهد در نزدیکی شهر نطنز، ۱۳ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.

وی با اشاره به ابعاد این حادثه افزود: با توجه به شدت سانحه و تعداد بالای مصدومان که در سه بیمارستان استان اصفهان بستری شدند، خادم‌یاران رضوی استان اصفهان با دستور تولیت آستان قدس رضوی و با هماهنگی بنیاد کرامت و کانون‌های خدمت رضوی، با حضور در بیمارستان‌های دکتر غرضی و شهید کاشانی اصفهان و همچنین بیمارستان گلدیس شاهین‌شهر، از مجروحان این حادثه عیادت کرده و از زحمات و تلاش‌های ارزشمند کادر درمان این مراکز قدردانی کردند.

امامی تصریح کرد: خوشبختانه تعدادی از کارکنان خدوم این سه مرکز درمانی از خادم‌یاران کانون تخصصی سلامت هستند و از این طریق، روند درمان مصدومان که از زائران حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) می‌باشند، به‌صورت ویژه توسط مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان پیگیری شده است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان عنوان کرد: حضور خادم‌یاران رضوی در کنار مصدومان و بازماندگان این حادثه تلخ، موجب دلگرمی و تسلای خاطر هموطنانی شد که با عشق و ارادت به اهل‌بیت(ع)، در سخت‌ترین شرایط نیز آلام خود را با یاد و نام به‌ویژه حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) تسکین می‌دهند.

این مقام مسئول در پایان، ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مصدومان این حادثه، برای جان‌باختگان طلب غفران الهی و برای بازماندگان، صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها