کد خبر : ۷۰۲۹۲۳
۱۰:۱۹

۱۴۰۴/۱۰/۰۶

اهدای ۵ کمک‌جهیزیه به زوج‌های جوان نیازمند در امیدیه

اهدای ۵ کمک‌جهیزیه به زوج‌های جوان نیازمند در امیدیه
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان از اهدای پنج کمک‌جهیزیه به زوج‌های جوان و نیازمند شهرستان امیدیه با مشارکت کانون بانوان رضوی و خیرین خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جلیل علی‌نژاد، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان، در گفت‌وگو با آستان‌نیوز اظهار داشت: کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی شهرستان امیدیه با هدف ترویج فرهنگ ازدواج آسان و حمایت از زوج‌های جوان نیازمند، اقدام به تهیه و اهدای پنج کمک‌جهیزیه کرد.

وی افزود: این اقدام خداپسندانه با همکاری هیئت‌های مذهبی خواهر و همراهی خیرین نیک‌اندیش انجام شد و هم‌زمان با ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله‌علیها) و روز زن به مرحله اجرا درآمد.

علی‌نژاد تصریح کرد: مجموع ارزش این کمک‌جهیزیه‌ها یک میلیارد و ششصد میلیون ریال معادل یکصد و شصت میلیون تومان بوده و اقلامی از جمله ظروف آشپزخانه، وسایل برقی مورد نیاز، اتو و سایر ملزومات اولیه زندگی را شامل می‌شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان گفت: این کمک‌ها به پنج زوج جوان و نیازمند اهدا شد تا گامی مؤثر در مسیر تسهیل آغاز زندگی مشترک آنان برداشته شود.

وی ادامه داد: حمایت از سنت حسنه ازدواج، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، یکی از اولویت‌های مهم کانون‌های خدمت رضوی به‌ویژه در حوزه بانوان و خانواده است.

علی‌نژاد خاطرنشان کرد: کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان با همراهی خیرین و هیئت‌های مذهبی، تلاش می‌کنند با اجرای چنین برنامه‌هایی، فرهنگ همدلی، کمک مؤمنانه و سبک زندگی فاطمی را در جامعه گسترش دهند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها