کد خبر : ۷۰۳۰۳۰
۱۰:۵۱

۱۴۰۴/۱۰/۰۹

توانمندسازی بیش از ۵۰۰ مدیر شبکه خادم‌یاری در اصفهان

توانمندسازی بیش از ۵۰۰ مدیر شبکه خادم‌یاری در اصفهان
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان از برگزاری دوره آموزشی تشکیلاتی برای بیش از ۵۰۰ نفر از مسئولان و مدیران شبکه خادم‌یاری این استان خبر داد.

سید محمدحسین امامی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: دوره آموزشی مسئولین ستادی با محوریت اصول کار تشکیلاتی، آموزش مدیریت منابع انسانی و سامانه‌ای باهدف توانمندسازی نیروهای شبکه خادم‌یاری در این استان برگزار شد. 

وی افزود: شرکت‌کنندگان این دوره شامل دبیران، اعضای ستادهای شهرستانی و مسئولان کانون‌های محله‌ای و تخصصی بودند که در دو بخش آموزش‌های سامانه‌ای و کار تشکیلاتی آموزش دیدند. 

امامی به محورهای آموزشی اشاره و تصریح کرد: آموزش‌های کاربردی این دوره شامل ثبت گزارش کانون، ارزیابی گزارش‌ها، ثبت‌نام یاوران رضوی، تبیین آیین‌نامه ارزشیابی گزارش کانون‌ها، آموزش‌های شبکه‌سازی و کار تشکیلاتی با استفاده از کتاب "تشکیلات بهشتی"است. 

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این دوره با برنامه زیارت حرم حضرت زینب (س) و استفاده از غذای متبرک همراه بود تا شرکت‌کنندگان علاوه بر آموزش‌های علمی، از برنامه‌های معنوی نیز بهره‌مند شوند. 

گفتنی است؛ این دوره به‌منظور استانداردسازی فعالیت‌ها و افزایش کیفیت خدمات شبکه خادم‌یاری تا کنون برای ۲۵۰ نفر از مسئولین ستادی شبکه خادم‌یاری در استان اصفهان برگزار شده است. 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها