کد خبر : ۷۰۳۱۳۸
۱۱:۲۷

۱۴۰۴/۱۰/۱۱

بانوان عرب‌زبان میلاد جوادالائمه (ع) را جشن گرفتند

بانوان عرب‌زبان میلاد جوادالائمه (ع) را جشن گرفتند
هم زمان با سال روز میلاد حضرت جوادالائمه (ع)، جمعی از بانوان عرب‌زبان، با حضور در حرم مطهر رضوی این میلاد فرخنده و مسعود را، جشن گرفتند.

به گزارش آستان نیوز، این مراسم باشکوه به همت بخش غرب آسیای مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی و با حضور جمعی از بانوان عرب‌زبان از ملیت‌های عراق، کویت، بحرین، لبنان، سوریه و عربستان در رواق دارالرحمه این آستان مقدس، برگزار شد.

در این مراسم، خانم دکتر میاده العربی استاد حوزه و دانشگاه از کشور لبنان به ایراد سخنرانی پیرامون شخصیت والای امام جواد (ع) پرداخت و بیان کرد: این امام بزرگوار اولین امامی بود که در سنین کودکی به امامت رسید و این خود آزمونی بزرگ برای امت اسلامی به شمار می‌رفت.

وی تصریح کرد: خداوند می‌خواست با انتصاب امام جواد (ع) در سنین کودکی، به مسلمانان بیاموزد که داشتن دانش و حکمت به سن‌وسال نیست؛ بلکه حکمت، نوری است که خداوند در دل هر که بخواهد، می‌افکند.

بانوان عرب‌زبان میلاد جوادالائمه (ع) را جشن گرفتند

استاد حوزه و دانشگاه لبنان افزود: یکی از مشهورترین رخداد‌های دوران امامت امام جواد (ع) مناظره او با یحیی بن اکثم، قاضی‌القضات، بود که در آن مناظره مسئله‌ای فقهی و پیچیده مطرح شد و امام با توضیحی دقیق و موشکافانه به این مسئله پاسخ داد و پاسخ ایشان موجب شگفتی حاضران در این مناظره شد.

در این مراسم همچنین خانم عایده سرور مادر دو تن از شهدای مقاومت لبنان، نویسنده کتاب «عایده» که زندگی‌نامه فرزندان شهیدش را روایت کرده است، نیز معرفی مختصری از این کتاب را ارائه کرد و همچنین یک جلد از کتاب عایده نیز از سوی این بانوی قهرمان‌پرور، به مدیریت زائران غیرایرانی حرم مطهر رضوی اهدا شد.

گفتنی است، اجرای سرود و همخوانی توسط گروه سرود دختران خورشید هشتم، مدیحه‌سرایی توسط سرکار خانم رجا‌ام هادی از کشور بحرین و مولودی‌خوانی ندا مشکور از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها