کد خبر : ۷۰۴۰۸۳
۰۸:۳۸

۱۴۰۴/۱۱/۱۶
همزمان با میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) صورت گرفت

شادی مهدوی در دل خیابان‌ها؛ جشن بزرگ نیمه‌شعبان در نجف‌آباد برگزار شد

شادی مهدوی در دل خیابان‌ها؛ جشن بزرگ نیمه‌شعبان در نجف‌آباد برگزار شد
هم‌زمان با میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج) و ایام دهه مبارک فجر، جشن بزرگ خیابانی نیمه‌شعبان با حضور پرشور مردم و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مهدوی در نجف‌آباد اصفهان برگزار شد.

به گزارش آستان‌نیوز، جشن بزرگ خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر با هدف ایجاد فضای شور و نشاط اجتماعی و تعمیق معارف مهدوی به همت مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی و کانون تبلیغ دینی رضوی و کانون تخصصی قرآن رضوی در نجف‌آباد اصفهان برگزار شد و این کانون‌ها میزبان خیل عظیمی از عاشقان حضرت ولی عصر (عج) بود.

در این برنامه، ایستگاه تفکر با محوریت پرسش درباره انتظار امام زمان (عج) از شیعیان، زمینه گفت‌و‌گو و تأمل برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد. عاشقان حضرت ولی‌عصر (عج) از اقشار و سنین مختلف دل‌نوشته‌های خود را خطاب به امام عصر (عج) نوشتند و لحظاتی معنوی را تجربه کردند.

شرکت‌کنندگان همچنین به انتخاب خود، سوره‌های کوچک قرآن کریم را تلاوت کردند و در پایان، شاخه گل و عیدی دریافت کردند. در بخشی دیگر، رزق عهد با امام زمان (عج) ویژه کودکان و نوجوانان توزیع شد تا مفاهیم مهدوی به نسل آینده منتقل شود.

جملاتی از بزرگان اسلام و سیاستمداران جهانی نیز بین حاضرین توزیع شد تا نقش رهبری در پیشرفت و اتحاد جامعه و زمینه‌سازی ظهور تبیین شود.

همچنین خواهران مبلغ و خادمیاران رضوی نیز با تبلیغ چهره‌به‌چهره، اهمیت امر به معروف و نهی از منکر و جایگاه حجاب را یادآور شدند.

این جشن خیابانی با مشارکت مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی و کانون مرکزی خادمیاران رضوی شهرستان نجف‌آباد و همکاری کانون‌های تخصصی تبلیغ دینی و قرآن کریم خادمیاران رضوی برگزار شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها