کد خبر : ۷۰۴۶۶۸
۰۹:۴۳

۱۴۰۴/۱۱/۳۰
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی:

پیوند قرآن و عترت در جوار حرم مطهر حرم امام رضا (ع) تجلی ماندگار حیات قرآنی در مشهد است

پیوند قرآن و عترت در جوار حرم مطهر حرم امام رضا (ع) تجلی ماندگار حیات قرآنی در مشهد است
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، گفت: پیوند قرآن و عترت در جوار حرم مطهر امام رضا (ع)، جلوه‌ای ماندگار از حیات قرآنی را در مشهد، رقم زد.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن‌علی اخلاقی امیری، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، در آیین اختتامیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد با قدردانی از تلاش سازمان تبلیغات اسلامی، دستگاه‌های فرهنگی و تشکل‌های مردمی اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه در مشهد مقدس، به‌عنوان یکی از قطب‌های قرآنی کشور، شایسته عرض خداقوت جدی به همه خادمان عرصه قرآن و عترت است.

وی با اشاره به اینکه قرآن زمانی زندگی انسان را متحول می‌کند که وارد متن زندگی شود، تاکید کرد: نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های قرآنی، مقدمه‌ای برای انس حقیقی جامعه با قرآن کریم است؛ امری که می‌تواند در حل مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام اخلاقی امیری با تأکید بر پیشینه قرآنی مشهد تصریح کرد: مشهد مقدس از نظر فعالیت‌های قرآنی، چه در حوزه تلاوت، تدبر و چه سبک زندگی قرآنی، جزو شهر‌های باسابقه کشور است و این ظرفیت به‌مراتب فراتر از آن چیزی است که در این دوره از نمایشگاه به نمایش درآمد.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد نمایشگاه دائمی قرآن در این شهر طی سال‌های آینده امکان‌پذیر است، خاطرنشان کرد: ظرفیت مردمی، تشکل‌های قرآنی و حضور زائران، این امکان را فراهم می‌کند که مشهد در آینده میزبان نمایشگاهی دائمی و فعال در طول سال باشد.

افزایش سهم فرهنگ در لایحه بودجه

وی هم‌چنین با اشاره به رویکرد‌های فرهنگی در لایحه بودجه سال آینده گفت: در بودجه سال آینده، سهم حوزه فرهنگ افزایش یافته و نگاه استانی تقویت شده است؛ به‌ویژه توجه به نوجوانان و جوانان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی فرهنگی کشور در اولویت قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخلاقی امیری در پایان با قدردانی از خواهران و برادران فعال در تشکل‌های مردمی قرآنی، تأکید کرد: پیوند قرآن و عترت در جوار حرم مطهر امام رضا (ع)، جلوه‌ای ماندگار از حیات قرآنی در مشهد رقم زد و امید است این تلاش‌ها به قرآنی‌شدن هرچه بیشتر زندگی فردی و اجتماعی منجر شود.

توجه به ظرفیت عظیم مردمی مشهد در عرصه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی

در این مراسم نیز حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌عسگری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، با تأکید بر جایگاه محوری قرآن در زندگی فردی و اجتماعی اظهار کرد: همه داشته‌های ما در گرو دانستن، آموختن و عمل به قرآن کریم است و همان‌گونه که پیامبر اکرم (ص) وصیت فرمودند، قرآن و عترت دو حقیقت گران‌بها و جدانشدنی برای هدایت انسان هستند.

وی با اشاره به مفهوم عترت در آموزه‌های دینی افزود: عترت، به‌معنای اهل‌بیت معصوم (ع)، ضامن تداوم و اجرای صحیح معارف قرآن در ساحت فردی، اجتماعی و حکومتی است و بدون توجه به ولایت و پیوند قرآن با عترت، عمل به قرآن به‌صورت کامل محقق نخواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌عسگری با بیان اینکه نمایشگاه قرآن جلوه‌ای از حیات قرآنی جامعه است، تصریح کرد: حضور پررنگ تشکل‌های مردمی، نوجوانان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها در این دوره از نمایشگاه، نشان‌دهنده ظرفیت عظیم مردمی مشهد در عرصه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی است؛ ظرفیتی که می‌تواند در سال‌های آینده تقویت و گسترش یابد.

وی هم‌چنین با قدردانی از تلاش‌های آستان قدس رضوی، استانداری، شهرداری مشهد و دستگاه‌های فرهنگی خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد در جوار حرم مطهر امام رضا (ع)، پیوند عمیق قرآن و عترت را به‌خوبی به نمایش گذاشت و زمینه‌ای برای تعمیق انس جامعه با معارف الهی فراهم آورد.

این مقام استانی در پایان با اشاره به ضرورت توجه جدی‌تر به بودجه‌های قرآنی در دولت و مجلس تأکید کرد: تقویت ردیف‌های اعتباری حوزه قرآن و حمایت مؤثر از فعالیت‌های مردمی، می‌تواند تضمین‌کننده استمرار و ارتقای رویداد‌های قرآنی در مشهد به‌عنوان یکی از کانون‌های اصلی فرهنگ قرآنی کشور باشد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها